E-paper

Κινηματογράφος

Καιρός

Ζώδια

Κριός

Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος
Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός
Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθύες

Έτος Γεγονός
1966 Το πραγματοποιηθέν Σεμινάριον Δημοσίας Υγείας υπό του Υγειον. Κέντρου Καρδίτσης, αποτελεί αξιέπαινων πρωτοβουλίαν του Νομιάτρου Καρδίτσης κ. Γ. Λυριστή. Δια πρώτην φορά εις την πόλιν της Καρδίτσης επραγματοποιήθη τοιούτου είδους Σεμινάριον ή παρεμφερής συγκέντρωσις. Σκοπός τούτου υπήρξε η διαφώτισις των διαφόρων επαγγελματιών περί των όρων και προϋποθέσεων από Υγειονομικής πλευράς τας οποίας δέον να πληρούν τα διάφορα καταστήματα, ως και περί διαφόρων άλλων θεμάτων Δημοσίας Υγείας.
1967 * Παρουσία του Σεβ. κ. Κυρίλλου, των Νομαρχών Καρδίτσης και Τρικάλων κ. Γαρέφη και Μπίτσιου του Διοικητού 7ης Μεραρχίας ταξιάρχου κ. Πανδή, άλλων επισήμων και πολυαρίθμων φιλάθλων ετελέσθησαν χθές εις το Στάδιον αγώνες στίβου μεταξύ των αθλητών των λυκείων Νομών Καρδίτσης και Τρικάλων δια την πρόκρισιν του πρώτου νικητού εκάστου αγωνίσματος που θα μετάσχουν των πανελληνίων μαθητικών αγώνων, οι οποίοι θα τελεσθούν εις Αθήνας. Κατά τους αγώνας εθριάμβευσαν οι αθληταί Καρδίτσης.
1971 Η Αναγέννησις απεφάσισεν να προσλάβη διά την νέαν περίοδον 1971-72 τον εγνωσμένης αξίας προπονητήν κ. Αλέξανδρον Βόγαν, πρώην προπονητήν της Λαμίας και τελευταίως του Εδεσσαϊκού. Σήμερον θα υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια.
1972 Από 9-27 Ιουνίου ε.ε. θα διεξαχθούν οι απολυτήριοι γραπτοί διαγωνισμοί των μαθητών των δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων Μέσης Εκπαιδεύσεως ως και οι γραπτοί διαγωνισμοί του β’ τετραμήνου των μαθητών των λοιπών τάξεων των δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων. Κατά την ως άνω χρονικήν περίοδον θα διενεργηθούν και αι κατατακτήριοι προαγωγικαί ή απολυτήριοι εξετάσεις των κατ’ ιδίαν διδαχθέντων καθ’ ας περιπτώσεις επιτρέπονται αύται υπό των κειμένων διατάξεων.
1973 Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως και Υπουργός Εσωτερικών κ. Παττακός επικεφαλής Κυβερνητικού κλιμακίου αφικνείται εις Καρδίτσαν την 10ην πρωινήν του Σαββάτου επιτόπιον εξέτασιν γενικωτέρων ζητημάτων του Νομού. Η επίσκεψις του κ. Αντιπροέδρου είχε ορισθή δι’ αύριον , η δε μετάθεσις δι έν 24ωρον κατέστη αναγκαία λόγω του Υπουργικού Συμβουλίου το οποίο συνεκλήθη δια την Παρασκευήν. Εις Καρδίτσαν ο κ. Παττακός θα προεδρεύση ευρείας συσκέψεως εις την αίθουσαν της Λαϊκής Βιβλιοθήυκης εις την οποίαν θα παραστούν πλην των μετεχόντων του Κυβερνητικού Κλιμακίου Υπουργών και ο Περιφερειακός Διοικητής Θεσσαλίας Υφυπουργός κ. Μίχαλος, ο Νομάρχης Καρδίτσης κ. Φοίβος Καζάκης, οι δήμαρχοι Καρδίτσης και των άλλων πόλεων του Νομού κ.κ. Ιω. Μαυρογιώργος, Διδάγγελος, Κόκκας και Στάθης, οι προϊστάμενοι τοπικών υπηρεσιών κ.λπ. αρμόδιοι παράγοντες.
«« 7 / 6 / 2017 »»

Κυ Δε Τρ Τε Πε Πα Σα
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Πρωτοσέλιδο

Ατζέντα
Κυ Δε Τρ Τε Πε Πα Σα
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Χρήσιμα

Σαν σήμερα (7/6)
Τοπικά
1973 : Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως και Υπουργός Εσωτερικών κ. Παττακός επικεφαλής Κυβερνητικού κλιμακίου αφικνείται εις Καρδίτσαν την 10ην πρωινήν του Σαββάτου επιτόπιον εξέτασιν γενικωτέρων ζητημάτων του Νομού. Η επίσκεψις του κ. Αντιπροέδρου είχε ορισθή δι’ αύριον , η δε μετάθεσις δι έν 24ωρον κατέστη αναγκαία λόγω του Υπουργικού Συμβουλίου το οποίο συνεκλήθη δια την Παρασκευήν. Εις Καρδίτσαν ο κ. Παττακός θα προεδρεύση ευρείας συσκέψεως εις την αίθουσαν της Λαϊκής Βιβλιοθήυκης εις την οποίαν θα παραστούν πλην των μετεχόντων του Κυβερνητικού Κλιμακίου Υπουργών και ο Περιφερειακός Διοικητής Θεσσαλίας Υφυπουργός κ. Μίχαλος, ο Νομάρχης Καρδίτσης κ. Φοίβος Καζάκης, οι δήμαρχοι Καρδίτσης και των άλλων πόλεων του Νομού κ.κ. Ιω. Μαυρογιώργος, Διδάγγελος, Κόκκας και Στάθης, οι προϊστάμενοι τοπικών υπηρεσιών κ.λπ. αρμόδιοι παράγοντες.
1971 : Η Αναγέννησις απεφάσισεν να προσλάβη διά την νέαν περίοδον 1971-72 τον εγνωσμένης αξίας προπονητήν κ. Αλέξανδρον Βόγαν, πρώην προπονητήν της Λαμίας και τελευταίως του Εδεσσαϊκού. Σήμερον θα υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια.
1967 : * Παρουσία του Σεβ. κ. Κυρίλλου, των Νομαρχών Καρδίτσης και Τρικάλων κ. Γαρέφη και Μπίτσιου του Διοικητού 7ης Μεραρχίας ταξιάρχου κ. Πανδή, άλλων επισήμων και πολυαρίθμων φιλάθλων ετελέσθησαν χθές εις το Στάδιον αγώνες στίβου μεταξύ των αθλητών των λυκείων Νομών Καρδίτσης και Τρικάλων δια την πρόκρισιν του πρώτου νικητού εκάστου αγωνίσματος που θα μετάσχουν των πανελληνίων μαθητικών αγώνων, οι οποίοι θα τελεσθούν εις Αθήνας. Κατά τους αγώνας εθριάμβευσαν οι αθληταί Καρδίτσης.
1966 : Το πραγματοποιηθέν Σεμινάριον Δημοσίας Υγείας υπό του Υγειον. Κέντρου Καρδίτσης, αποτελεί αξιέπαινων πρωτοβουλίαν του Νομιάτρου Καρδίτσης κ. Γ. Λυριστή. Δια πρώτην φορά εις την πόλιν της Καρδίτσης επραγματοποιήθη τοιούτου είδους Σεμινάριον ή παρεμφερής συγκέντρωσις. Σκοπός τούτου υπήρξε η διαφώτισις των διαφόρων επαγγελματιών περί των όρων και προϋποθέσεων από Υγειονομικής πλευράς τας οποίας δέον να πληρούν τα διάφορα καταστήματα, ως και περί διαφόρων άλλων θεμάτων Δημοσίας Υγείας.
Εθνικά - Διεθνή
1972 : Από 9-27 Ιουνίου ε.ε. θα διεξαχθούν οι απολυτήριοι γραπτοί διαγωνισμοί των μαθητών των δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων Μέσης Εκπαιδεύσεως ως και οι γραπτοί διαγωνισμοί του β’ τετραμήνου των μαθητών των λοιπών τάξεων των δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων. Κατά την ως άνω χρονικήν περίοδον θα διενεργηθούν και αι κατατακτήριοι προαγωγικαί ή απολυτήριοι εξετάσεις των κατ’ ιδίαν διδαχθέντων καθ’ ας περιπτώσεις επιτρέπονται αύται υπό των κειμένων διατάξεων.

Δημοσκόπιση

Σήμερα Γιορτάζουν
Καμία εορτή