E-paper

Κινηματογράφος

Καιρός

Ζώδια

Κριός

Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος
Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός
Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθύες

Έτος Γεγονός
1967 Ενας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός νέου τραγικού αυτοκινητιστικού δυστύχηματος, που συνέβη σε κακόδρομο της ορεινής Αργιθέας. Συγκεκριμένως περί την 6ην μ.μ. χθές φορτοεπιβατικόν αυτοκίνητων εκ Μουζακίου κατέπεσεν εντός βαράθρου 50 μέτρων εις σημείον εντεύθεν της Πορτής με αποτέλεσμα να φονευθή επί τόπου ο Α.Π. ετών 55 και να τραυματισθούν η σύζυγός του και η μνηστή του υιού του. Χωρίς τραύματα διέφυγε πηδήσας την τελευταίαν στιγμήν ο υιός του. Απαντες την πρωϊαν χθές κατήλθον εις Τρίκαλα διά ν’ αγοράσουν τα απαραίτητα διά τους γάμους του υιού προκειμένου εν συνεχεία οι τέσσαρες ν’ αναχωρήσουν εις Αμερικήν από όπου ο φονευθείς πατήρ ήλθε με αποκλειστικόν σκοπόν τους γάμους του υιού του.
1968 Συνήλθε χθές το Δημοτικόν Συμβούλιον και έλαβε απόφασιν δι’ ής καταδικάζει την ανθελληνικήν στάσιν του Α. Παπανδρέου. Επίσης έλαβεν απόφασιν διαμαρτυρίας διά την δολοφονικήν απόπειραν, παρά μισθάριων οργάνων κατά του προέδρου της κυβερνήσεως.
1969 Δια Βασιλικού Διατάγματος η 15η Αυγούστου, εορτή της Παναγίας, έχει καθιερωθεί ως ημέρα αργίας. Κατόπιν τούτου θα αργήσουν όλαι αι δημόσιαι υπηρεσίαι, θα παραμείνουν δε κλειστά όλα τα εμπορικά καταστήματα ως και τα καταστήματα τροφίμων. Δεδομένου ότι την 15ην Αυγούστου θα παραμείνουν κλειστά και τα αρτοποιεία οι καταναλωταί δέον, όπως προμηθευθούν σήμερον Πέμπτην τον άρτον δύο ημερών.
1970 Οι φίλαθλοι θα κατακλύσουν το απόγευμα της προσεχούς Πέμπτης το Εθνικόν Στάδιον επ’ ευκαιρία των τελουμένων εγκαινίων της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 1970-71 υπό της Αναγεννήσεως. Η σχετική τελετή θα λάβη χώραν την 5ην μ.μ ακριβώς, εκλήθησαν δε να παραστούν και αι αρχαί. Εν τω μεταξύ την προσεχή Κυριακήν η Αναγέννησις αντιμετωπίζει εις το Στάδιον διά το θερινόν πρωτάθλημα του ΟΠΑΠ την ομάδα της Κοζάνης (αγών α’ γύρου 0-0). Οι παίκται της Αναγεννήσεως προετοιμαζόμενοι εντατικώς υπό την καθοδήγησιν του προπονητού τους είναι αποφασισμένοι να καταγάγουν θρίαμβον κατά τον μεθαυριανόν αγώνα καταβάλλοντες τον αντίπαλον με ευρύ σκόρ.
1974 Εκ της Νομαρχίας ανακοινώνεται, ότι όλαι αι υπηρεσίαι της μεταφέρθησαν εις το νεόδμητον κτίριον του Ιατρού κ. Αθ. Βώκα έναντι Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου. Κατά την αυτήν ανακοίνωσιν αι υπηρεσίαι της Νομαρχίας θ’ αρχίσουν να λειτουργούν κανονικώς από αύριον Δευτέραν. Διευκρινίζεται, ότι εις το νέον κτίριον μετεφέρθησαν η Διεύθυνσιν Εσωτερικών, η Τεχνική Υπηρεσία Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΥΔΚ), το Νομαρχιακόν Ταμείον και η Υπηρεσία Εντελλομένων Εξόδων.
«« 14 / 8 / 2017 »»

Κυ Δε Τρ Τε Πε Πα Σα
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Πρωτοσέλιδο

Ατζέντα
Κυ Δε Τρ Τε Πε Πα Σα
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Χρήσιμα

Σαν σήμερα (14/8)
Τοπικά
1974 : Εκ της Νομαρχίας ανακοινώνεται, ότι όλαι αι υπηρεσίαι της μεταφέρθησαν εις το νεόδμητον κτίριον του Ιατρού κ. Αθ. Βώκα έναντι Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου. Κατά την αυτήν ανακοίνωσιν αι υπηρεσίαι της Νομαρχίας θ’ αρχίσουν να λειτουργούν κανονικώς από αύριον Δευτέραν. Διευκρινίζεται, ότι εις το νέον κτίριον μετεφέρθησαν η Διεύθυνσιν Εσωτερικών, η Τεχνική Υπηρεσία Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΥΔΚ), το Νομαρχιακόν Ταμείον και η Υπηρεσία Εντελλομένων Εξόδων.
1970 : Οι φίλαθλοι θα κατακλύσουν το απόγευμα της προσεχούς Πέμπτης το Εθνικόν Στάδιον επ’ ευκαιρία των τελουμένων εγκαινίων της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 1970-71 υπό της Αναγεννήσεως. Η σχετική τελετή θα λάβη χώραν την 5ην μ.μ ακριβώς, εκλήθησαν δε να παραστούν και αι αρχαί. Εν τω μεταξύ την προσεχή Κυριακήν η Αναγέννησις αντιμετωπίζει εις το Στάδιον διά το θερινόν πρωτάθλημα του ΟΠΑΠ την ομάδα της Κοζάνης (αγών α’ γύρου 0-0). Οι παίκται της Αναγεννήσεως προετοιμαζόμενοι εντατικώς υπό την καθοδήγησιν του προπονητού τους είναι αποφασισμένοι να καταγάγουν θρίαμβον κατά τον μεθαυριανόν αγώνα καταβάλλοντες τον αντίπαλον με ευρύ σκόρ.
1967 : Ενας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός νέου τραγικού αυτοκινητιστικού δυστύχηματος, που συνέβη σε κακόδρομο της ορεινής Αργιθέας. Συγκεκριμένως περί την 6ην μ.μ. χθές φορτοεπιβατικόν αυτοκίνητων εκ Μουζακίου κατέπεσεν εντός βαράθρου 50 μέτρων εις σημείον εντεύθεν της Πορτής με αποτέλεσμα να φονευθή επί τόπου ο Α.Π. ετών 55 και να τραυματισθούν η σύζυγός του και η μνηστή του υιού του. Χωρίς τραύματα διέφυγε πηδήσας την τελευταίαν στιγμήν ο υιός του. Απαντες την πρωϊαν χθές κατήλθον εις Τρίκαλα διά ν’ αγοράσουν τα απαραίτητα διά τους γάμους του υιού προκειμένου εν συνεχεία οι τέσσαρες ν’ αναχωρήσουν εις Αμερικήν από όπου ο φονευθείς πατήρ ήλθε με αποκλειστικόν σκοπόν τους γάμους του υιού του.
Εθνικά - Διεθνή
1969 : Δια Βασιλικού Διατάγματος η 15η Αυγούστου, εορτή της Παναγίας, έχει καθιερωθεί ως ημέρα αργίας. Κατόπιν τούτου θα αργήσουν όλαι αι δημόσιαι υπηρεσίαι, θα παραμείνουν δε κλειστά όλα τα εμπορικά καταστήματα ως και τα καταστήματα τροφίμων. Δεδομένου ότι την 15ην Αυγούστου θα παραμείνουν κλειστά και τα αρτοποιεία οι καταναλωταί δέον, όπως προμηθευθούν σήμερον Πέμπτην τον άρτον δύο ημερών.
1968 : Συνήλθε χθές το Δημοτικόν Συμβούλιον και έλαβε απόφασιν δι’ ής καταδικάζει την ανθελληνικήν στάσιν του Α. Παπανδρέου. Επίσης έλαβεν απόφασιν διαμαρτυρίας διά την δολοφονικήν απόπειραν, παρά μισθάριων οργάνων κατά του προέδρου της κυβερνήσεως.

Δημοσκόπιση

Σήμερα Γιορτάζουν
Καμία εορτή