Έρχεται η άχαστη… Μπάρτσα της Super league!!!

Αύριο το απόγευμα το Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί την… άχαστη ομάδα της super league 2!
Το σύνολο του Παύλου Δερμιτζάκη που κάνει… περίπατο στο πρωτάθλημα, μετράει μόλις μία ήττα και πάει να ξεπεράσει με τις επιδόσεις του ακόμη κι αυτές που είχε στις καλές εποχές της η Μπάρτσελόνα!!!

Ο λόγος για την Βέροια, την πρωτοπόρο του δευτέρου ομίλου της κατηγορίας που έρχεται για ν’ αντιμετωπίσει την Αναγέννηση σε εξ αναβολής αγώνα.
Την ομάδα που από Ελπίδα Σκουτάρεως Σερρών στη Γ’ Εθνική, μετατράπηκε σε “Νέα Βέροια” και πάει απτόητη να βρει θέση στους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Φυσικά πρόκειται για ένα εξόχως ενδιαφέρον παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι οι “κιτρινόμαυροι” της Καρδίτσας φαίνεται να έχουν μείνει πίσω (για μια σειρά από λόγους και αιτίες) από τη μάχη της κορυφής, καθώς όλοι περιμένουμε να τους δούμε να μετράνε τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια ομάδα που δεν λέει να χάσει με τίποτα!

Μια ομάδα που της πηγαίνουν όλα… πρίμα, που διαθέτει αναμφίβολα ένα αξιόλογο ρόστερ, αλλά κι όταν ακόμη δυσκολεύεται, πότε ο αντίπαλος δεν θα σχηματίζει καλά το τείχος στα φάουλ και θα έχει σε κακή μέρα τους παίκτες του (βλέπε ΠΑΟΚ Β’), πότε θα υποπίπτουν σε λάθη οι διαιτητές και οι βοηθοί τους, οχι μόνο στα δικά της παιχνίδια που βγαίνει νικήτρια, αλλά και των ανταγωνιστών της που… τυγχάνει να έχουν ισοπαλίες και ήττες!

Μία από τις ανταγωνίστριες ομάδες που πάει να βγει οριστικά απο τη μέση για να μη φράξει το δρόμο της Βέροιας προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι ως γνωστόν και η δική μας Αναγέννηση. Η οποία έχει ως ενεργητικό 31 ματωμένους (στην κυριολεξία) βαθμούς αλλά και κάποιες κακές ημέρες και βαθμολογικές απώλειες όπως έχουν όλες οι… φυσιολογικές ομάδες που παίζουν στο γήπεδο!

ΚΑΝΟΝΙΚΟ…
Η Βέροια προφανώς δεν ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία, αλλά στις λίγες… ξεχωριστές υπερομάδες που παίζουν χωρίς αντίπαλο! Εχει ενδιαφέρον, λοιπόν, αύριο να δούμε την εξέλιξη του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας απέναντι στην Αναγέννηση.
Ενας αγώνας που δεν θα είναι φιλικός αλλά κανονικός σε επίσημη διοργάνωση και συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι άλλον έναν τέτοιο επίσημο αγώνα έδωσαν οι δύο ομάδες φέτος στην αρχή της χρονιάς για το Κύπελλο Ελλάδος μέσα στη Βέροια με νικήτρια την ομάδα της Καρδίτσας.
Για να δούμε τι θα γίνει αύριο…

Exit mobile version