Ανδρ. Σπυρόπουλος από την Καρδίτσα: «Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ χτίζει μία νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες»

Την πρώτη νομαρχιακή συνέλευση παρουσία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, κ. Ανδρέα Σπυρόπουλου, πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος στην κατάμεστη αίθουσα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Καρδίτσας (ΠΕΔ) με σκοπό την οργάνωση ενόψει του Συνεδρίου όπου θα διαμορφωθεί το πολιτικό πλαίσιο και το πρόγραμμα.
Σε δηλώσεις του στο Νέο Αγώνα, ο κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα γίνεται τεράστια προσπάθεια να έρθει το κόμμα σε επαφή με τους ανθρώπους που επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
«Έχουμε ανοίξει τον διάλογο για το επερχόμενο συνέδριο όπου θα ολοκληρωθούν όλες οι στοχευμένες μας διαδικασίες, τα νέα μας όργανα σε περίπτωση που ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πάει σε εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπυρόπουλος.
Ακρίβεια
Απαντώντας σε ερώτηση για την ακρίβεια, ο κ. Σπυρόπουλος δήλωσε ότι αποτελεί σοβαρό ζήτημα για κάθε πολίτη ξεχωριστά. «Το πρόβλημα αφορά ιδιαίτερα τους πιο ευάλωτους που τα βγάζουν πολύ δύσκολα. Γι’ αυτό ζητήσαμε πολλές φορές να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός. Παράλληλα, χρειάζεται να υπάρχει νέο ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιούχους, όπως και μείωση του ΦΠΑ στα βασικά προϊόντα», τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος.
Αγρότες
Σχετικά με την κατάσταση των αγροτών ο κ. Σπυρόπουλος υπογράμμισε ότι «είναι επιτακτική η βοήθεια στους αγρότες γιατί το κόστος παραγωγής έχει αυξηθεί πάρα πολύ. Για να επιλυθούν τα αγροτικά ζητήματα είναι αναγκαίο να υπάρξουν στοχευμένες αποφάσεις αντιμετώπισης των αυξήσεων στην ενέργεια. Από τη μεριά της, η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει πάρα πολύ να φορολογήσει τα υπερκέρδη από τις εταιρείες παραγωγής ενέργειας. Μόλις τώρα κατάλαβε ο Πρωθυπουργός ότι πρέπει εδώ και αρκετούς μήνες να τις φορολογήσει, αλλά και να αλλάξει την ρήτρα αναπροσαρμογής».


Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα