Ανεβάζουν δευτεραθλήτριες από Λάρισα και Αχαϊα και τις τριταθλήτριες από Αθήνα & Μακεδονία!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ... ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Α' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στη Γ’ Εθνική Κατηγορία ανέρχονται οι δευτεραθλήτριες ομάδες των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων της Λάρισας και της Αχαίας, όπως αποφάσισε και ανακοίνωση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ!

Μάλιστα στην απόφαση γίνεται γνωστό ότι ανέρχονται στις εθνικές κατηγορίες και οι… τριταθλίτριες της ΕΠΣ Αθηνών, Πειραιά και Μακεδονίας!

Αυτό που αναμένουν οι φίλαθλοι της Αναγέννησης, για την ώρα, δεν έχει ακουστεί. Ν’ αποκατασταθεί δηλαδή η τρομερή αδικία που έγινε εις βάρος της όπου για έναν βαθμό, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος και χωρίς να εκτίσει στο σύνολο του πρωταθλήματος την ποινή των -6 βαθμών εμεινε δεύτερη με την απόφαση για οριστική διακοπή!

Με τους υπεύθυνους της ΕΠΣ Καρδίτσας που ρωτήσαμε σχετικά για το θέμα, μας εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι θα αποκατασταθεί και η αδικία εις βάρος της Αναγέννησης.

Να το ευχηθούμε και να ελπίσουμε να μην μείνει η ομάδα της πόλης μας που είναι η πιο ριγμένη απ’ όλους στα “κρύα του λουτρού”.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι πραγματικά αδιανόητο…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ που αναφέρεται στο θέμα:

«Eνέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων, βάσει του οποίου προβιβάζονται στην Γ’ Εθνική κατηγορία οι 3ες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης των πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας των ιδρυτριών Ενώσεων της ΕΠΟ, ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Μακεδονίας, εφόσον το πρωτάθλημα τους διεξάγεται σε έναν όμιλο, ή η καλύτερη 2η ομάδα, εφόσον το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους (άρθρο 20. παρ. 10 του ΚΑΠ). Αντιστοίχως, προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική και οι 2ες ομάδες των αντιστοίχων πρωταθλημάτων των ΕΠΣ Λάρισας και Αχαΐας, με βάση το κριτήριο ότι είναι οι μεγαλύτερες πληθυσμιακά Ενώσεις. Για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δύο (2) ποδοσφαιριστών γεννηθέντων την 1η Ιανουρίου 2000 κι εντεύθεν.»

Exit mobile version