Αν είσαι αξιοπρεπής, τα μαζεύεις και πηγαίνεις σπιτάκι σου…!

ΓΙΑ ΑΛΛΗ μια φορά στην επικαιρότητα κυριαρχεί ένα ζήτημα που αφορά στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα της κατηγορίας που μαζεύει σαν τον μαγνήτη (όχι αδίκως κάποιες φορές) όλη τη “λέζα”…! Κάθε παιχνίδι που έχει απρόσμενη εξέλιξη ή αποτέλεσμα, στην εν λόγω διοργάνωση, συνοδεύεται πλέον από φήμες!

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που απασχόλησε και τον διεθνή τύπο είναι αυτό ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Αιγινιακό! Μπαράζ δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για απίθανα στοιχηματικά κέρδη στην Ιταλία που μάλιστα αρνούνται να τα διαθέσουν οι εταιρίες και η φαντασία βεβαίως σε τέτοιες περιπτώσεις οργιάζει…

ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ και στην εκπομπή την Κυριακή. Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας και ας πούμε ότι όλα σ’ αυτό το μάτς ήταν καθαρά. Πως δεν έγινε τίποτα απολύτως μεμπτό και πως όλα κύλησαν νορμάλ…

ΠΟΙΟΣ θα το πιστέψει; Ποιος θα θεωρήσει ότι όχι μόνο στο εν λόγω παιχνίδι αλλά γενικότερα σ’ αυτό το πρωτάθλημα ιδιαίτερα όλα κυλούν κανονικά; Πως θ’ αποδείξουν όσοι δεν εμπλέκονται πουθενά ότι δεν είναι ελέφαντες; Είναι αδύνατον! Είναι έρμαια άπαντες σε κάθε συκοφαντική προσέγγιση!

ΕΙΝΑΙ αδύνατον, λοιπόν κάποιος καθαρός και αξιοπρεπής άνθρωπος να σταθεί σ’ αυτό το περιβάλλον. Διότι είναι εντελώς απροστάτευτος και αργά ή γρήγορα θα βγεί με τα πλευρά σπασμένα….

ΠΕΡΑ από το ότι μπορεί να πέσει θύμα διαβρωσης εκ των έσω από Δούρειους Ιππους και να πάει άκλαυτος, το στοιχείο της αξιοπρέπειας θα τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου με μαθηματική ακρίβεια διότι δεν θα μπορεί να απολαύσει ούτε την πορεία της ομάδας του, ούτε να νιώσει τις συγκινήσεις της διαδρομής…

ΣΕ ΚΑΘΕ απρόσμενο αποτέλεσμα θα πρέπει να “αποδεικνύει” ότι δεν τρέχει τίποτα στον κάθε κακοπροαίρετο που μπορεί να λέει διάφορα επειδή έχει προσωπικά απωθημένα, ή σε κάθε “καφενειακού τύπου” αστήριχτη βλακεία…

ΔΗΛΑΔΗ θα είναι και κερατάς (πληρώνοντας τα μαλλιοκέφαλά του για μια ομάδα) και δαρμένος (απο κάθε συκοφαντική προσέγγιση), κάτι που φυσικά, δεν θα μπορέσει να το ανεχθεί!

ΑΡΓΑ ή γρήγορα, θα φθάσει η στιγμή που θα μαζέψει τα μπογαλάκια του και θα πεί: “Παλικάρια μου, χάρηκα για τη γνωριμία, να είστε καλά, αντίο σας…”!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ δίχτυ προστασίας σ’ αυτό τον απέραντο ωκεανό διαφθοράς, αναξιοπιστίας και συκοφαντίας, είναι να τα μαζέψεις και να πας στο σπιτάκι σου το ταχύτερο δυνατό! Πράγμα, που έχει ήδη συμβεί με πάρα πολλούς σοβαρούς ανθρώπους που ασχολήθηκαν με το Ελληνικό ποδόσφαιρο…

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Οσοι φωνάζουν το κάνουν γιατί θέλουν καθαρά μάτς ή κανένα… σιγουράκι;

ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι φαιά φορούντες και περι ηθικής λαλούντες»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑΦΗΣ – ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Στο πρώτο πράγμα που στάθηκαν στη συνέντευξη τύπου οι προπονητές του Απόλλωνα Μακρυχωρίου και του Ολυμπιακού Βόλου που αναμετρήθηκαν στο μαγικό και ξακουστό σε όλο το ντουνιά Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, ήταν η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου!!!

Σκέτη μαγεία! Ο φρεσκότατος και με… σύγχρονες προδιαγραφές ανακατασκευασμένος χλοοτάπητας προσφέρει μοναδικές παραστάσεις, ιδιαίτερα αν έχουμε λίγη βροχούλα! Παραστάσεις που θα τις ζήλευαν και διακεκριμένοι ζωγράφοι!

Πέρα απο το γεγονός ότι καθιστά μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση πολύ πιο ξεχωριστή! Νερά, λάσπες, λακούβες κάνουν άκρως ενδιαφέρουσα την παρακολούθηση ενός αγώνα! Το θέαμα ξεπερνά τις ποδοσφαιρικές διαστάσεις και σε παραπέμπει σε Δέκαθλο, σε δημοφιλή extreme sports μέχρι και σε… Ράλι Ντακάρ όταν έχει ήλιο!!!

Φυσικά και θα το ρίξουμε στην πλάκα! Αλλωστε αν το προσεγγίσεις σοβαρά το όλο πράγμα κινδυνεύεις να σου στρίψει και να γίνεις…. Μέγας Ναπολέων! Οπότε θα το πάμε στην πλάκα! Αλλωστε το ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και αυτό το έργο απο την τσεπούλα μας! Τουλάχιστον, λοιπόν, να το διασκεδάσουμε!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ

Exit mobile version