Από την αρχή η ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Στάδιο

Η προηγούμενη ανακατασκευή του χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου (ύστερα από δέκα ολόκληρα χρόνια) με τα γνωστά αποτελέσματα, έγινε η αφορμή για… πολλά ανέκδοτα στην πόλη!
Αντί το στάδιο ν’ αποκτήσει έναν αγωνιστικό χώρο κατάλληλο για ποδόσφαιρο, παρουσίασε μια εικόνα σεληνιακού τοπίου, ενώ με τις… επιδιορθώσεις που έγιναν μετατράπηκε σε… λαχανόκηπο όπου φυτρώνουν μέχρι και μανιτάρια!
Ολα αυτά οδήγησαν σε μια αντιπαράθεση της σημερινής διοίκησης του Δήμου με την εταιρία που ανέλαβε το έργο απο την προηγούμενη Δημοτική Αρχή με ορατό το ενδεχόμενο να μην παραληφθεί το έργο.
Οπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του Δήμου θα επιλέξουν την οδό της ανακατασκευής του χλοοτάπητα εξ αρχής πιθανότατα με καινούργιο διαγωνισμό που θα δρομολογηθεί προσεχώς.
Δεν θ’ αποφασιστεί, δηλαδή, ο δρόμος της αντιπαράθεσης με τη συγκεκριμένη εταιρία που μπορεί να οδηγήσει σε μια μακρά δικαστική περίοδο, με συνέπεια να μην είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί κανένα έργο και να παραμείνει το Στάδιο στο σημερινό χάλι.
Δεν αποκλείεται για το θέμα αυτό να έχουμε νεότερα τις επόμενες ημέρες.
Υπήρξε άλλωστε και πρόσφατα μια δήλωση του προέδρου του ΔΟΠΑΚ Γιάννη Ρόβα με αφορμή ρεπορτάζ που έκανε ο “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ” για την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, όπου δεσμεύτηκε και για λογαριασμό του Δήμου πως το γήπεδο θα γίνει σίγουρα όπως πρέπει.

Exit mobile version