ΑΣΑ: Να αξιοποιηθεί ο χαμένος χρόνος…

H σεζόν 2020-21, είναι απ’ αυτές που θα θυμόμαστε στο μέλλον, όχι γι’ αυτά που έγιναν εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά για αυτά που δεν έγιναν!
Σε ένα μήνα (Μάρτιος) θα κλείσουμε χρόνο από την πρώτη φορά που άρχισαν να λαμβάνονται μέτρα για την πανδημία και οδηγηθήκαμε στο πρώτο “λουκέτο” στην αθλητική δράση! Από τότε δεν έχουν γίνει και πάρα πολλά που να αφορούν στις αθλητικές προσπάθειες του νομού μας και στην Αναγέννηση, αφού στις κατηγορίες που ανήκουν δεν εξελίσσεται τίποτα!

Μετά από ένα… δειλό ξεκίνημα τον περασμένο Οκτώβριο, ήλθε το δεύτερο lockdown και πάγωσε ακόμη και η διεξαγωγή προπονήσεων!
Το να μιλάει κανείς, λοιπόν, για επανέναρξη υπό συνθήκες φυσιολογικές, είναι προσέγγιση εκτός πραγματικότητας. Οπως είπε και ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” Δημήτρης Παπαδημητρίου στην εκπομπή “Στη Σέντρα” την περασμένη Κυριακή, φαντάζει εξαιρετικό δύσκολο να μπούμε ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ ακόμη κι αν αυτό συμβεί, θα μιλάμε για ένα πρωτάθλημα – παρωδία με ομάδες απροπόνητες, με συνεχιζόμενες αγωνιστικές και με τεράστιο και προφανώς δυσβάστακτο οικονομικό κόστος για τις διοικήσεις!

Σιγά – σιγά, λοιπόν, στην Αναγέννηση, γνώμη μας είναι ότι θα πρέπει να ασχολούνται περισσότερο με την οργάνωση για την επόμενη ημέρα. Κάποια στιγμή θα φύγουμε απ’ αυτόν τον εφιάλτη, κάποια στιγμή θα επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς, έστω κι αν βγουμε μέσα απ’ αυτή την ιστορία με τραυματικές ιστορίες.

Οπότε μέσα σ’ αυτό το μεγάλο διάστημα της αγωνιστικής απραξίας και της αναστολής κάθε δράσης, θείναι ευκαιρία να αξιοποιηθεί ο χρόνος για να οργανωθεί η ομάδα σε όλους τους τομείς ώστε να πορευτεί με βάση τους στόχους που τέθηκαν από το καλοκαίρι, δηλαδή μια πρωταγωνιστική τροχιά διαρκείας και άμεση επιστροφή στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο απ’ όπου καταποντίστηκε (προ κορωνοϊού) πριν δύο χρόνια!

Αυτό άλλωστε δήλωσε και ο επικεφαλής της νέας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες και έπεσε πάνω σ’ αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.
Είναι πέραν όλων των άλλων και άτυχη η Αναγέννηση, αφού πάνω που έβρισκε το βηματισμό της, πάνω που πέρασε τη μεγάλη περιπέτεια και απέκτησε διοίκηση με βλέψεις πρωταθλητισμού, ήλθε ο τυφώνας της πανδημίας να αναστειλει τα πάντα!

Το θετικό είναι ότι φαίνεται να υπάρχει αποφασιστικότητα, έτσι όπως εκφράστηκε και στη συνέντευξη του Παπαδημητρίου στην οποία αναφερθήκαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ, γεγονός που αν μη τι άλλο αισιόδοξο για το μέλλον.

Τουλάχιστον το μακροπρόθεσμο, γιατί για το άμεσο κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά.
Ενόψει και της ενοποίησης της football league με τη superleague 2 πολλά μπορεί ν’ αλλάξουν…

Exit mobile version