Βλέπουν τη συνέχεια Ατρόμητος Παλαμά και ΑΟ Σελλάνων

Στα ματς της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έχουν στραμμένη την προσοχή τους ΑΟ Σελλάνων και Ατρόμητος Παλαμά που πλαισιώνουν τον 3ο όμιλο.
Η ομάδα του Προαστίου ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας φετινό ματς την προσεχή Κυριακή, με αντίπαλο τον Ερμή Αμυνταίου από την περιοχή της Φλώρινας.

Η νίκη επί των Μετεώρων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσει με όπλο την καλή ψυχολογία να κάνει ο 2/2 στο πρωτάθλημα. Αν και δεν έχει βρει τα ανάλογα ”πατήματα” τη δεδομένη στιγμή μετρούν οι βαθμοί. Η προετοιμασία συνεχίζεται για τον Γιάννη Μπουρνάκα και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Ο Ατρόμητος ετοιμάζεται για την πρώτη του φετινή έξοδο στο πρωτάθλημα , αγωνιζόμενος την Κυριακή στο Δίον, με το Δία. Για την ομάδα της Πιερίας είναι το πρώτο φετινό ματς καθώς είχε ρεπό στην πρεμιέρα.

Η Παλαμιώτικη ομάδα έχει αφήσει πίσω της το αποτέλεσμα της πρεμιέρας και την ισοπαλία με την Ελασσόνα και θα ψάξει να αναπληρώσει τους χαμένους βαθμούς στο επερχόμενο ματς. Ο Τάκης Παραφέστας συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Δ.Φ.

Exit mobile version