Για να μην ξεχνιόμαστε….

ΤΟ 2011 η Αναγέννηση είχε βρεθεί σε πολύ χειρότερο σημείο απ’ ό,τι τον περασμένο Ιούλιο. Μεσούσης μιας πρωτοφανούς κρίσης και αθλιοτήτων που έλαβαν χώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν γνώριζε μόλις τελείωσε η αγωνιστική περίοδος 2010-11, σε ποιά κατηγορία θ’ αγωνίζεται την επόμενη σεζόν!

ΕΙΧΕ καταποντιστεί, λόγω της περιβόητης ασφαλιστικής ενημερότητας (την στιγμή που σώθηκαν κάποιες ομάδες που κατέθεταν… χαρτοπετσέτες αντί για ενημερότητες!) και μαζί της καταστράφηκαν οικονομικά και πολλοί Καρδιτσιώτες που προσπάθησαν να σώσουν την ομάδα, απο τα έργα και τις ημέρες του προηγούμενου επενδυτή και των τρομερών συνεργατών του!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ πέρασε το πιο θερμό και αποδομητικό καλοκαίρι της σύγχρονης ιστορίας του! Μέχρι τον Οκτώβριο δεν γνώριζε σε ποιό πρωτάθλημα θ’ αγωνίζεται αφού εκκρεμούσαν εφέσεις που είχε καταθέσει στα δικαιοδοτικά όργανα!!!

Η ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ απόφαση από το θρυλικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, απ’ αυτόν τον παγκόσμιο ναό απόδοσης δικαιοσύνης, έφθασε τον Οκτώβριο!!! Η ανοιχτή συγκέντρωση στα γραφεία της πρώην ΠΑΕ που είχε νοικιάσει ο Κωτούλας έγινε στις 4 Οκτωβρίου 2011 και καθιερώθηκε η εγγραφή μελών αντί της ετήσιας συνδρομής των 50 ευρώ. Το νέο ΔΣ προέκυψε στις 11 Οκτωβρίου και αποφασίστηκε η συμμετοχή της ομάδας στη Δ’ Εθνική…

ΤΟ πρωτάθλημα ξεκινησε στις 6 Νοεμβρίου (πρώτο μάτς με Ταυρωπό) και το διάστημα που είχαν στη διάθεσή τους οι διοικούντες για να χτίσουν μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί ήταν λιγότερο απο ένας μήνας! Φυσικά, δεν έγινε καμια διοικούσα επιτροπή! Όπως δεν έγινε και ποτέ στην ιστορία του συλλόγου!!!

ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ άπαντες (με το μεγάλο βάρος να το αναλαμβάνουν οι τρείς που ήταν και στην προηγούμενη διοίκηση, Σαμαλικούδης, Πέτρου, Ευαγγελόπουλος), έπεφταν πεντακοσάευρα και τριακοσάευρα απ’ όλους και η ομάδα περνώντας δια πυρός και σιδήρου με χίλια δύο εμπόδια ανέβηκε κατηγορία με συγκλονιστικό τρόπο!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ με την προσθήκη του Μπούρμπου το καλοκαίρι του ‘12 είναι γνωστή. Η Αναγέννηση μεγαλούργησε και διέγραψε μέχρι το ‘17 που κατέφθασαν τα… fund την καλύτερη πορεία όλων των εποχών στις συμμετοχές της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Απο το 1980 και μετά δηλαδή που το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έγινε επαγγελματικό…

ΑΥΤΑ εν περιλήψει για να θυμόμαστε τι έγινε και τι γίνεται τώρα. Τι έγινε μέσα σε λιγότερο απο ένα μήνα και τι δεν έγινε σε ένα τετράμηνο! Όχι τίποτα, αλλά γιατί κάποιοι νομίζουν ότι απευθύνονται σε… “χλιαρόπαπα” !!!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μια σπηλιά, ένα φαράγγι, μια τρύπα να πάμε να κρυφτούμε;

ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Ένα άδειο κεφάλι κουνιέται καταφατικά πιο εύκολα»

ΖΑΡΚΟ ΠΕΤΑΝ – ΣΛΟΒΕΝΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά το ΔΣ του ΑΣ Αναγέννηση, πληροφορούμαστε ότι ετοιμάζει και… τμήμα χάντμπολ!!! Για πλάκα γράφαμε προχθες ότι θα δούμε και κανα τμήμα τάβλι, αλλά θα βγούμε αληθινοί!!!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ

Exit mobile version