Δύο ματς μακριά από τον τίτλο βρίσκεται η Αναγέννηση…

Η Αναγέννηση έκανε αυτό που έπρεπε την περασμένη Κυριακή στην Καλαμπάκα, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του ΑΣ Μετεώρων (0-4) και παρέμεινε στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής…
Μάλιστα με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε απέκτησε μη ανατρέψιμο πλέον προβάδισμα στον παραγωγικό τομέα (έχει 31 γκολ υπερ και 4) έναντι της Καρίτσας (23 γκολ υπερ και 3 κατα), σε περίπτωση που υπάρξει ισοβαθμία στο τέλος του πρωταθλήματος.

Πλέον η σκέψη και η ψυχή ολόκληρου του οργανισμού που ονομάζεται Αναγέννηση (ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση, κόσμος), είναι αφοσιωμένα εξ ολοκλήρου στα δύο παιχνίδια που έπονται.
Το αυριανό με τον Ερμή Αμυνταίου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας και το Κυριακάτικο στο Λιτόχωρο με την ισόβαθμη, στον βαθμολογικό πίνακα, Καρίτσα!

Σ’ αυτές τις δύο αναμετρήσεις η ομάδα της Καρδίτσας παίζει το… μέλλον της! Οσο κι αν ακούγεται υπερβολικό, εμπεριέχει δόση αλήθειας.
Αν η Αναγέννηση μετά απ’ αυτά τα ματς αναδεχθεί πρώτη, θα αποκτήσει τη δυνατότητα να συμμετέχει στους αγώνες play off που θα κρίνουν την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Κι αν το πετύχει (έχει τις δυνατότητες καθώς και απο τη διαδικασία έξτρα αγώνων ανεβαίνουν δύο ενώ απουσιάζει η ομάδα – φόβητρο), μπορεί από εκεί που ήταν κολλημέννη στο τοπικό και κινδύνευε με τριετή τουλάχιστον παραμονή στα ερασιτεχνικά, να επιστρέψει στο προσκήνιο σε χρόνο – ρεκόρ!

Να βρεθεί δηλαδή εκεί που ήταν πριν το… αναθεματισμένο παιχνίδι με τον Αρη που την έστειλε στη Γ’ Εθνική κι από εκεί μέσω της τραγικής διαχείρισης και διοίκησης στην απόσυρση και στην πτώση για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία της στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καρδίτσας…

Πλέον απλώνεται μπροστά της η ευκαιρία να “σβήσει” πολλές χρονιές που θα έμεινε στάσιμη μέσα σε ένα μήνα!
Και πριν φθάσουμε να συζητάμε για τα μπαράζ, μέσα σε λίγες ημέρες και σε δύο ενενηντάλεπτα που τ’ αποτελέσματά τους θα καθορίσουν τα πάντα. Σε συνδυασμό βεβαίως και με το παιχνίδι της Καρίτσας αύριο το απόγευμα στην Ελασσόνα.

Αν και όλοι σκέφτονται το ματς της Κυριακής με την Καρίτσα, στις τάξεις της Αναγέννησης έχουν κλείσει τ’ αυτιά τους και είναι προσηλωμένοι εκατό τοις εκατό στον αυριανό αγώνα με τον Ερμή Αμυνταίου ο οποίος θυμίζουμε μόνο αδιάφορος δεν είναι καθώς δίνει μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία και θα παλέψει για το καλύτερο που μπορεί…

Exit mobile version