Κέρδισε αντίπαλο και έναν απίθανο διαιτητή η Αναγέννηση (1-0) – video

Με μια ψυχωμένη εμφάνιση και με παίκτες που δεν συμβιβάζονταν με την απώλεια βαθμών, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και έναν απίθανο διαιτητή που σήκωσε όλο το Στάδιο στο πόδι, η Αναγέννηση επικράτησε της Καβάλας με σκορ 1-0 και πήρε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς!

Σ’ ένα δυνατό παιχνίδι με μία ομάδα που έπαιξε ανοιχτά και με την Αναγέννηση να έχει απαράμιλλο πάθος και να είναι πολύ καλύτερη, ο διαιτητής Βουρνέλης από τη Μακεδονία κατόρθωσε να γίνει το “πρόσωπο του αγώνα” και να πιστοποιήσει με τον πιο σαφή τρόπο ότι κάποιες ομάδες φέτος όπως η δική μας θα πρέπει να “φτύνουν” αίμα και να δίνουν κάθε αγωνιστική τελικούς και κάποιες άλλες θα παίρνουν δωράκια και θα παίζουν φιλικά…

Δύο πέναλτι δεν έδωσε ο ρέφερι στους “κιτρινόμαυρους” εκ των οποίων το ένα είναι πραγματικά “μαρς” και έγινε μπροστά στα μάτια του σε ανατροπή του Μπιανκόνι, λίγο πριν σουτάρει για το γκολ!

Η φάση αυτή σημειώθηκε στο 36′ και μάλιστα από τις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν είχαμε δεκάλεπτη διακοπή!!!

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μια “φανατισμένη” πλέον Αναγέννηση κατόρθωσε αφού είχε βάλει στα καρέ τους αντιπάλους της με μια κεφαλιά δυναμίτη του Λαρέα να ανοίξει το σκορ!

Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε ίσως περισσότερο από κάθε άλλο φέτος στο Στάδιο και ο λόγος είχε να κάνει με το αίσθημα της αδικίας που ήταν διάχυτο.

Στην επανάληψη η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη έχοντας όλους τους παίκτες σε πλήρη αυτοσυγκέντρωση να δίνουν και τον καλύτερο εαυτό τους κατόρθωσε να κρατήσει μακριά από την εστία του Γκέκα τους κινδύνους ενώ και ο γκολκίπερ της ομάδας όταν χρειάστηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε μια εξαιρετική επέμβαση κρατώντας την πολύτιμη νίκη!

Δεν έλλειψε και πάλι η… σπατάλη ευκαιριών, αλλά το ζητούμενο ήταν η επικράτηση και οι τρεις βαθμοί κάτι που επιτεύχθηκε.

Απέναντι επαναλαμβάνουμε σε μία ομάδα που είναι σαφέστατα πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές και διεκδίκησε με τη βοήθεια του ρέφερι το θετικό αποτέλεσμα.

Η νίκη αυτή κρατά όρθια το συγκρότημα της Καρδίτσας στη μάχη για την προσέγγιση της κορυφής.

• Θ’ ακολουθήσει το βίντεο του αγώνα με τις καλύτερες φάσεις, τις αμφισβητούμενες και τα γκολ καθως και ανάλυση σε επόμενες αναρτήσεις.

Exit mobile version