«Λουκέτο» και στο κατάστημα της Εθνικής στον Παλαμά

Το δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής στο Νομό Καρδίτσας συρρικνώθηκε περαιτέρω ύστερα από το κλείσιμο του υποκαταστήματος στον Παλαμά. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται ένα μόλις μήνα μετά τη διακοπή λειτουργίας του πέτρινου υποκαταστήματος της Καρδίτσας.
Η εξυπηρέτηση του κοινού από το υποκατάστημα του Παλαμά διεκόπη, ενώ χθες και σήμερα απομακρύνθηκε ο μηχανολογικός και λοιπός εξοπλισμός απο το κτίριο, με την κεντρική διοίκηση της ΕΤΕ να υλοποιεί τον αρχικό της σχεδιασμό για τη συρρίκνωση του δικτύου της στο Νομό Καρδίτσας.
Πλέον το σύνολο του κοινού από τους Δήμους Καρδίτσας, Παλαμά και Σοφάδων εξυπηρετείται από το μοναδικό κατάστημα της Εθνικής στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας, ενώ στο Νομό λειτουργεί ακόμη ένα στο Μουζάκι.
Τη δυσαρέσκειά τους για τη συγκεκριμένη εξέλιξη μετέφεραν δημότες του Παλαμά που επικοινώνησαν με την εφημερίδα, εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για τη δυσλειτουργία που προκαλείται στην εξυπηρέτησή τους. Παράλληλα μια τέτοια εξέλιξη, όπως σημειώνουν, αποτελεί αναμφίβολα υποβάθμιση για την περιοχή.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα

Exit mobile version