Μητσοτάκης: Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ στους νέους 18-25 ετών με την πρώτη δόση

Τα κίνητρα για τους εμβολιασμένους

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των υπουργών για τα προνόμια των εμβολιασμένων.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως έχει έρθει η ώρα η πολιτεία να επιβραβεύσει μία ομάδα πολιτών, πρόκειται για 940.000 νέους από 18-25 ετών. Από σήμερα στους νέους ανοίγεται ένα ακόμα παράθυρο ελευθερίας. Με την 1η δόση του εμβουλίου τους θα αποκτούν προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ. Θα καλύπτει εισιτήρια για ταξίδια, ξενοδοχεία, είσοδο σε θεάματα.

Η ζωή επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς είπε ο πρωθυπουργός στην εισαγωγική του ομιλία. O Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι η χώρα φαίνεται να κερδίζει τη μάχη με τον κορονοϊό ενώ ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση στήριξε πρώτα από όλα το σύστημα υγείας, αλλά και τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι ήρθε η ώρα να δοθεί επιβράβευση στους πολίτες, ιδίως στους νέους, για ένα νέο παράθυρο ελευθερίας.
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr

Έτσι όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, με την πρώτη δόση εμβολίων στους νέους 18 – 25 ετών, θα δίνεται προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ.

Στην παρουσίαση μετέχουν επίσης η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος.

Πηγή: iefimerida.gr

Exit mobile version