Μπασκετικό τοπικό ντέρμπι της ΑΣΑ BC με τους Τιτάνες Παλαμά

Επιστροφή στη δράση για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ με το τοπικό ντέρμπι. Η Aναγέννηση θα υποδεχθεί την Κυριακή για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου, τους Τιτάνες Παλαμά στο κλειστό της Καρδίτσας σε ένα ματς με μεγάλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία .

Η Αναγέννηση βρίσκεται οριακά στην γραμμή της σωτηρίας, έναν πόντο πιο κάτω και υπό της διαχωριστικής γραμμής, οι Τιτάνες Παλαμά και το αποτέλεσμα θα παίξει ρόλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα άλλαξαν και προπονητή και θα παραταχθούν έχοντας στον πάγκο τους στο ματς αυτό τον Θοδωρή Πανάρα, άλλοτε, όπως και πολλων ακόμη ομάδων, παίκτη τους.

Από την άλλη πλευρά η διακοπή έδωσε την ευκαιρία στον Βασίλη Κρομμύδα να έχει κάποιες επιστροφές παικτών. Αναμένεται να γίνει μεγάλη ‘’μάχη’’ για τη νίκη και από τις ομάδες που θέλουν διακαώς το ρόζ φύλλο αγώνα. Δυστυχώς λόγω των ισχύοντων μέτρων για τους φιλάθλους , θα διεξαχθεί με λιγότερο κόσμο και με όσα προβλέπονται από το Υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι διαιτητές του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. είναι οι Μαραμής-Γεωργούλης-Γιαννούλης (Τέγα).

Exit mobile version