Νέο ντέρμπι στο Μεσολόγγι για τον ΑΣ Καρδίτσας

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας ο ΑΣΚ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και έχει πετύχει ήδη μια μοναδική επίδοση από το σύνολο των ομάδων που συμμετέχουν στον μαραθώνιο!

Είναι ο μοναδικός που δεν έχει γνωρίσει την ήττα εχοντας στο ενεργητικό του οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς, “σβήνοντας” μάλιστα και το αγωνιστικό ρεπό!
Είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας περάσει νικηφόρα παιχνίδια υψηλού συντελεστή δυσκολίας (τα λεγόμενα ντέρμπι κορυφής) και βλέπει τη συνέχεια με μεγάλη αισιοδοξία και πολύ υψηλό ηθικό.

Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι θα επικρατήσει επανάπαυση αφού ο δρόμος είναι ακόμη πολύ μακρύς και έρχονται κι άλλα παιχνίδια που χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια.

ΝΕΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΝ ΟΨΕΙ…
Ενα νέο ντέρμπι περιμένει τους “κυανόλευκους” την προσεχή αγωνιστική και μάλιστα εκτός έδρας. Μετά τον… υγιεινό περίπατο που έκαναν την περασμένη αγνωιστική στο μεγάλο κλειστό κερδίζοντας σαν σε προπόνηση τον αδύναμο Οίακα Ναυπλίου καλούνται να επιστρατεύσουν τις δυνάμεις τους γιατί την Κυριακή έχουν μπροστά τους μια δύσκολη αποστολή.

Αγωνίζονται στο μακρινό Μεσολόγγι κόντρα στον τοπικό Χαρίλαο Τρικούπη που πέρσι ως γνωστόν αγωνιζόταν στο κορυφαίο μπασκετικό πρωτάθλημα της χώρας. Μια ομάδα που έχει σ’ αυτό το διάστημα που έχουμε διανύσει στο πρωτάθλημα έναν κακό απολογισμό με τρείς νίκες και πέντε ήττες και ίσως αυτή την Κυριακή παίζει ένα απο τα τελευταία της χαρτιά να επανέλθει στο γκρουπ των πρωτοπόρων!

Είναι, λοιπόν, κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να “φρενάρει” την πορεία του ΑΣΚ, αλλά είναι επίσης βέβαιο πως η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το σερί και να διατηρήσει τα κεκτημένα της…
Αναλογιζόμενη φυσικά απόλυτα τη δυσκολία του αγώνα, σεβόμενη τον αντίπαλό της, αλλά μη έχοντας τον παραμικρό φόβο.

Δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν ο φετινός ΑΣΚ κι αν βγάζει (όπως το κάνει άλλωστε από την αρχή της σεζόν) στο παρκέ την ποιότητα που διαθέτει ως σύνολο και ως μονάδες που συγκροτούν το ρόστερ του, μπορεί να επιβληθεί έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου, όπου κι αν διεξάγονται οι αγώνες…

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
Η ομάδα της Καρδίτσας όπως προαναφέραμε το περασμένο Σάββατο είχε εύκολο έργο απέναντι στον Οίακα Ναυπλίου, αλλά κι αυτό το παιχνίδι, όπως άλλωστε προστάζει η φιλοσοφία της, το αντιμετώπισε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή.

Πλέον όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα του Μεσολογγίου. Αν καταφέρει και περάσει κι απο κει νικηφόρα θα έχει κανει μια απίθανη πρώτη στροφή στο πρωτάθλημα και θα έχει βάλει για τα καλά τα θεμέλια μιας πορείας που έχει στόχο την άνοδο!

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Χαρίλαο Τρικούπη έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο μέρα που η αποστολή θ’ αναχωρήσει από τη βάση της.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή διότι θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Exit mobile version