Ο… καιρός στη super league 2 στην εποχή της εξυγίανσης!

ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

Δεν μπορεί να έχετε παράπονο! Από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της super league 2 που ξεκίνησε αργότερα από κάθε άλλη διοργάνωση του πλανήτη (ακόμη και από τα ερασιτεχνικά της… Γουαδελούπης) η στήλη προέβλεψε τον… καιρό!

Ποιος Αρνιακός, ποιος Αρναούτογλου και ποιος Τακούδης! Οι “ΣΠΟΝΤΕΣ” σας έδωσαν πλήρες και αναλυτικό μετεωρολογικό δελτίο σχετικά με τη φορά του ανέμου πριν ακόμη αυτός εκδηλωθεί! Η επιβεβαίωση ήλθε αμέσως με την εκδήλωση των φαινομένων!

Φυσάει βοριαδάκι! Ξεκινάει από την Αθήνα και συγκεκριμένα από το Γουδί και τη Θεμιστοκλέους (βεβαίως βεβαίως) και πάει προς Βέροια! Tα μποφόρ όσο περνάνε οι αγωνιστικές και αναλόγως με την εξέλιξη θα γίνονται όλο και πιο δυνατά. Οπως και τα… φιλικά παιχνίδια που θ’ αρχίσουν σταδιακά να πυκνώνουν!

Η καλύτερη προσπάθεια της Αναγέννησης από πλευράς οργάνωσης, σχεδιασμού αλλά και ικανοτήτων της ομάδας, έπεσε πάλι σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Απ’ αυτές τις ωραίες που κάνουν ξεχωριστό το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλο το ντουνιά!

Τα όσα συνέβησαν με την υπόθεση της Καβάλας όπου η ομάδα μας θα ξαναπάει όχι για τρίτη, αλλά για όσες φορές γουστάρει ο θηριοδαμαστής Χαντιτάγκης ήταν απλώς ένα δείγμα! Και προσέξτε τώρα κάτι βασικό που θα το βρούμε μπροστά μας. Οσο η δική μας ομάδα θα παραμένει ανταγωνιστική και θα διεκδικεί με αξιώσεις την κατάληψη της κορυφής, τόσο τα πράγματα θα γίνονται πιο απροκάλυπτα!

Δηλαδή όσο πιο δυνατή θα είναι η Αναγέννηση στην πορεία του πρωταθλήματος τόσους μεγαλύτερους μπελάδες θα δημιουργεί στα παλικάρια που αποφασίζουν ποιον θα σπρώξουν και σε ποιον θα βάλουν τρικλοποδιές! Οσο καλή θα είναι στο γήπεδο, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα… “ξεβρακώματα”!!!

Βλέπετε έχουμε εισέλθει για τα καλά στην εποχή της… εξυγίανσης! Αυτά που γινόταν παλιά έχουν τελειώσει! Τώρα εφαρμόζονται οι νόμοι, οι κανονισμοί και η αξιοκρατία είναι το σήμα κατατεθέν! Πάνε αυτά που ήξεραν κάποιοι! Πνέει καινούργιος αέρας, καθαρός!!!

Όλες οι δυνάμεις συστρατεύονται για να φέρουν αυτόν που αξίζει και πληροί τις προδιαγραφές για το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας!

Είναι δυνατόν η Αναγέννηση της… παραμεθορίου να θέλει να βγει έναντι του τεράστιου αυτού ποδοσφαιρικού κλαμπ που ονομάζεται Βέροια και που όταν παίζει πέφτουν τα τσιμέντα του γηπέδου και τα συστήματα από τη ζήτηση για τα εισιτήρια;

Διαδηλώσεις έγιναν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες κατά των ειδικών για τα περιοριστικά μέτρα που στέρησαν την προσέλευση από το ποτάμι φιλάθλων που ήθελαν να παρακολουθήσουν την ομαδάρα του Παυλάρα του Δερμιτζάκη!

Τι θα κάνει τώρα αυτός ο λαός που του έκοψαν τη χαρά της μαζικής παρουσίας στο γήπεδο; Πως θα ξεδώσει; Υπομονή θα κάνει γιατί τα καλύτερα ερχονται. Του χρόνου αυτό το δημοφιλές σωματείο, μπορεί να παίζει στην Α’ Εθνική και του παραχρόνου γιατί όχι και στο Γιουρόπα Λιγκ!!!

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Πάει και το ματς με τον Παναθηναϊκό! Δεν θα γίνει λόγω… αποκλεισμού της πρωτεύουσας από την υπόλοιπη Ελλάδα! Οποτε βλέπουμε την Αναγέννηση να παίζει μπάλα μέχρι τον… ερχόμενο Σεπτέμβριο!!!

Να μην ανησυχούμε!
Με τόσα εξ αναβολής που μαζεύτηκαν δεν θα υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες για να οριστούν! Βέβαια δεν θα πρέπει ν’ ανησυχούμε αφού η φοβερή και τρομερή διοργάνωση του Λεουτσάκου μπορεί να ξεκινήσει του χρόνου το… Δεκέμβριο!!!

Τι να μας φοβίσει!
Δεν υπάρχει βιασύνη. Φέτος άλλωστε ξεκίνησε το Νοέμβριο για να προλάβει τη συμμετοχή ο… Χαντιτάκης! Εγιναν μάλιστα και δύο κληρώσεις! Τι άλλο να μας φοβίσει δηλαδή αφού τα έχουμε δει όλα;

Ταυτόχρονα!
Αν μάλιστα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο καθίσει και το… 6ο κύμα της πανδημίας, μπορεί το φετινό πρωτάθλημα να τελειώσει μαζί με το επόμενο! Να γίνονται δηλαδή ματς για δύο διοργανώσεις ταυτόχρονα!!

Αποκλείστηκε στην Αθήνα

Αυτό πραγματικά δεν το είχαμε ζήσει! Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η επαρχία και τα χωριά αποκλείονται από τον υπόλοιπο κόσμο της επικράτειας (όπου… υπόλοιπος κόσμος η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη!) όταν έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα και πέφτει λίγο παραπάνω χιονάκι! Τώρα βιώνουμε το πρωτοφανές σκηνικό να αποκλείεται η πρωτεύουσα από την υπόλοιπη Ελλάδα!!! 

Πήγε να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός για να έλθει στην Καρδίτσα αλλά έφαγε “στοπ” καθώς η εθνική οδός ήταν Αλάσκα!!  Μόνο τα… διόδια των επενδυτών παρέμειναν ανοιχτά μην περάσει κανένας ξεχασμένος και… “φεσώσει” το επιτελικό μας κράτος!  Κι επειδή χιόνιζε στην Αθήνα οι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που επικοινώνησαν μαζί μας είχαν την αίσθηση ότι στην πόλη μας είχε τρία μέτρα χιόνι!!!  Ζουν στη δική τους γυάλα δηλαδή!!!

—————————-

«Δεν μπορείς να λυγίσεις τον άνεμο. Μπορείς, όμως, να ρυθμίσεις τα πανιά»

Ντόλι Πάρτον – Αμερικανίδα τραγουδίστρια

Exit mobile version