Προσπαθεί να μείνει όρθιος ο Ατρόμητος Παλαμά

H EΠΟ προχώρησε, όπως προβλέπoνταν και όπως αναμένονταν άλλωστε, στην αναβολή συνολικά της αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που ήταν να γίνει σήμερα (9/1).Ο καλπασμός της πανδημίας και της μετάλλαξης ‘’όμικρον’’ πλήττει και τις ομάδες της εν λόγω κατηγορία και έτσι κρίθηκε αναγκαίο να προχωρήσει σε αναστολή της δράσης.

Μέσα στη νέα ‘’δίνη’’ της πανδημίας’’ και στον Ατρόμητο παρακολουθούν τις εξελίξεις και προσπαθούν να παραμείνουν όρθιοι, μιας και τα κρούσματα έχουν ‘’χτυπήσει’’ και τους ‘’πράσινους’’. Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, έστω και μετ΄εμποδίων, για να μην χαθεί η επαφή με την αγωνιστική εγρήγορση.

Η Παλαμιώτικη ομάδα αν το πρόγραμμα μετακυλιστεί, είναι να πάρει ”μπάι” το τρίποντο με τον Αετό Μακρυχωρίου,που αποχώρησε. Παράλληλα γίνονται κινήσεις ενίσχυσης. Στις τάξεις της ομάδας της διοίκησης και της ομάδας υπάρχει η πρόθεση να το παλέψουν και να κυνηγήσουν μέχρι το τέλος την παραμονή.

Αν και είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση μετά τις πρώτες 9 αγωνιστικές υπάρχουν 13 παιχνίδια ακόμη στα οποία ο Ατρόμητος θα επιδιώξει να διεκδικήσει βαθμούς.

Δ.Φ.

Exit mobile version