Ρολά κατεβάζουν αύριο καφέ, μπαρ, εστίαση στο Ν. Καρδίτσας

* Κινητοποίηση στη 1μμ στην πλατεία δικατηρίων * Στο πλευρό τους οι έμποροι και άλλοι φορείς της περιοχής

Κραυγή αγωνίας από τους Καρδιτσιώτες καταστηματάρχες στην εστίαση, οι οποίοι αύριο συμμετέχουν δυναμικά στην πανελλαδική κινητοποίηση με αφορμή τα νέα μέτρα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή, πλήττοντας πρόσθετα τον κλάδο.
Οι επαγγελματίες σε όλο το Νομό, όπως αποφάσισε η Ένωση Καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής Ν. Καρδίτσας, θα κατεβάσουν αύριο τα ρολά των επιχειρήσεών τους. Η Διοίκηση της Ένωσης, απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα καταστήματα (καφέ, μπαρ, take away, ουζερί, ταβέρνες και εστίαση συνολικότερα) να κρατήσουν κλειστές τις επιχειρήσεις τους και να συμμετάσχουν στη 1 το μεσημέρι στην κινητοποίηση που θα γίνει στην πλατεία δικαστηρίων για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στα μέτρα. Στο πλευρό τους θα έχουν επαγγελματίες από άλλους κλάδους και φορείς της περιοχής.
Να θυμίσουμε, όπως είχε γράψει ο «Νέος Αγών» ότι η Διοίκηση της Ένωσης έχει απευθύνει κάλεσμα και στο κοινό να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό του κλάδου, προτιμώντας αύριο σπιτικό καφέ και φαγητό. Στο πλευρό των επαγγελματιών της εστίασης τάχθηκε ανοιχτά ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας. Μάλιστα καλεί τα μέλη του να κρατήσουν κλειστές τις εμπορικές επιχειρήσεις αύριο από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι και να συμμετάσχουν δυναμικά στην κινητοποίηση.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα 

Exit mobile version