Σε λιγότερο από 1,5 χρόνο δεν έμεινε τίποτα όρθιο…

OTAN στη ζωή φοβάσαι να πεις τα πράγματα με το όνομά τους, όταν τρέμει το φυλλοκάρδι σου να πάρεις δημόσια θέση, επιδιώκοντας να τα έχεις καλά με όλους, όταν δεν μιλάς πρίν έλθει η ώρα της καταστροφής, τότε με μαθηματική ακρίβεια οδηγείσαι στο σημείο που βρίσκεται τώρα η Αναγέννηση! Σε… πολικές θερμοκρασίες και στον πάτο!

ΟΤΑΝ το “διαίρει και βασίλευε” κυριαρχεί, όταν τα στεγανά γεμίζουν νερά και πάει περίπατο η συνοχή εκείνων που έχουν την ευθύνη για την πορεία του πλοίου, τότε αυτό ειναι επόμενο ότι θα πάει άπατο και θα βουλιάξει με το πρώτο κυματάκι!

ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ αγωνιστική περίοδο θα μπορούσε να γίνει ένα νέο ξεκίνημα. Ηταν μεγάλη ευκαιρία μετά την καταστροφή της περσινής σεζόν. Με την βασική προϋπόθεση όμως να είχαν αναλυθεί δημοσίως και με ελικρινή διάθεση αυτοκριτικής οι αιτίες της συμφοράς, αλλά ν’ αποδοθούν και οι ευθύνες!

ΔΕΝ γίνεται να παριστάνουμε τους ανήξερους για όσα συνέβησαν εις βάρος του συλλόγου και να σφυρίζουμε αδιάφορα. Από τον Ιούνιο του ‘17 όπου την τύχη της Αναγέννησης ανέλαβε ο…. “επενδυτικός κολοσσός” και μέχρι τις μέρες μας εχει διαλυθεί το σύμπαν! Δηλαδή μέσα σε λιγότερο απο ενάμιση χρόνο δεν έμεινε τίποτα όρθιο απ’ όσα έγιναν με τόσο κόπο σε μια εξαετία!

ΑΚΟΥΣΑΤΕ κανέναν να αναφέρεται σε όλα αυτά; Διαβάσατε πουθενά καμια εμπεριστατωμένη άποψη – ανάλυση για όσα συνέβησαν; Πήρε το μάτι σας καμια τοποθέτηση από τους διοικούντες την Ερασιτεχνική που γνώριζαν με το “ν” και με το “σ” όλα μα όλα όσα διαδραματίστηκαν όχι μόνο σ’ αυτό το διάστημα αλλά και πρίν;

ΑΚΡΑ του τάφου σιωπή!!! Το αντίθετο ακριβώς δηλαδή απο το ό,τι έγινε το 2011 όταν και πάλι ο Σύλλογος γκρεμοτσακίστηκε όταν τον παράτησε στα κρύα του λουτρού ο προηγούμενος “επενδυτής” και έμπλεξαν και ένα σωρό Καρδιτσιώτες που έχασαν τα λεφτά τους και τρέχουν ακόμη και σήμερα να ξεμπλέξουν με τα δικαστήρια…

ΤΟΤΕ μιλήσαμε, αναλύσαμε, αναθεωρήσαμε, οργανώσαμε, γι’ αυτό και ο σύλλογος απογειώθηκε. Το περασμένο καλοκαίρι όχι. Μιλούσε μόνο τούτη η στήλη! Και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε. ΠΟΛΥ εύκολα θα μπορούσε να αποφευχθεί η φετινή τραγωδία να δούμε δηλαδή την ομάδα να κατρακυλάει στο τοπικό! Με πέντε στοιχειώδεις κινήσεις δεν θα έφτανε σ’ αυτή την κατάντια ολόκληρη Αναγέννηση.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ μάθημα αυτό για το μέλλον; Θα δείξει ο χρόνος. Η Αναγέννηση θα προχωρήσει ακόμη και στο τοπικό. Το ν’ ανέβει είναι εύκολη υπόθεση. Το να οργανωθεί όμως για να φτάσει στα επίπεδα ‘11-’17 πολύ δύσκολο…

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πότε βγαίνουμε από το ψυγείο;

ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Με σημαδεύουν οι πληγές απ’ όλες τις μάχες που απέφυγα»

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Η επόμενη ημέρα θα βρεί την Αναγέννηση στο τοπικό. Εκτός αν γίνει καμια αναδιάρθρωση.  Αν βρεθεί στο τοπικό η ομάδα, να είστε σίγουροι ότι το καλοκαίρι θα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι απο πολλές… πλευρές.

Μπορεί να δούμε και πρώην… συνεργάτες του Μίλερ ενδιαφερόμενους! Κι αυτό διότι απλούστατα στο τοπικό η ομάδα δεν μπορεί να πάει παρακάτω. Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μην ανέβει ολόκληρη Αναγέννηση από το τοπικό στη Γ’ Εθνική.

Να είστε σίγουροι ότι θα σπεύσουν… σχήματα! Βέβαια το κακό έχει συντελεστεί.  Η ομάδα πήγε πίσω μ’ αυτά που έγιναν τις δύο τελευταίες σεζόν καμια οκταετία πίσω. Για να την ξαναδούμε στην Β’ Εθνική, θ’ ασπρίσουν τα ήδη ασπρισμένα μαλλιά μας…

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ

Exit mobile version