Στα… «όπλα» για το ματς με την Καβάλα η Αναγέννηση

Μπορεί να διανύουμε ημέρες γιορτινές αλλά σύσσωμος ο οργανισμός της Αναγέννησης βρίσκεται στα… “όπλα” καθώς αύριο το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το επανορισθέν παιχνίδι στην Καβάλα!

Πρόκειται για την αναμέτρηση που δεν διεξήχθη για τη 2η αγωνιστική υπαιτιότητα της Μακεδονικής ομάδας, αλλά με μια απόφαση άνευ προηγουμένου οχι μόνο δεν κατακυρωθηκε όπως έπρεπε στους “κιτρινόμαυρους” αλλά ορίστηκε ξανά!

Το ακόμη πιο φοβερό όμως έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Καβάλα που κατεβαίνει στα παιχνίδια ως… περιοδεύον θίασος με φοιτητές, μποξέρ και αθλητές του kick boxin, τώρα θα παίξει με νέες μεταγραφές που έκανε μέσα στις τελευταίες ημέρες. Και θα παίξει διότι η ΕΠΟ που υπό διαφορετικές συνθήκες θα άνοιγε την προσεχή Τρίτη λόγω των αργιών, θ’ ανοίξει αύριο Κυριακάτικα και πρωί πρωί για να εκδοθούν τα καινούργια δελτία!!!

Σε συνεργασία μάλιστα με τη super league 2 η οποία μετέθεσε αυθαίρετα και χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν την έναρξη του αγώνα για 45 λεπτά αργότερα, μην τυχόν δεν προλάβει ο άνθρωπος της Καβάλας να φθάσει εγκαίρως από την Αθήνα για να παραδώσει τα νέα δελτία στον διαιτητή!!!

Ολα αυτά αν δεν είναι μεθόδευση και προσπάθεια ν’ ανακοπεί η πορεία της Αναγέννησης προς την κορυφή, ας το ονομάσουμε κάπως αλλιώς: Ξαφνικό… ενδιαφέρον για την τύχη της Καβάλας που προέκυψε μέσα απο το χριστουγεννιάτικο πνεύμα!!!

Η Αναγέννηση, παντως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θα κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά: Θα διεκδικήσει τη νίκη μέσα στον αγωνιστικό χώρο ας βάλουν οι αντίπαλοι όποιον θέλουν ν’ αγωνιστεί! Ακόμη και τον Λεουτσάκο!!!

Είναι πλεόν πασιφανές πως ο… “αέρας” σπρώχνει προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις στη μάχη της κορυφής στο πρωτάθλημα της super league 2. Πότε όμως ήταν καλύτερα τα πράγματα στο παρασκήνιο για την Αναγέννηση για να είναι τώρα;

Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια αλλά να μην ξεχνάμε και το βασικότερο: Ο,τι έχει πετύχει η ομάδα μας από πλευράς διακρίσεων (ακόμη και τη χρονιά που μας πέρασε που αντιμετώπισε επίσης περίεργα πράγματα, στο ματς με την Καρίτσα στο Λιτόχωρο αλλά και στη Μηχανιώνα στη φάση των play off) το πέτυχε βασιζόμενη στις δικές της δυνάμεις.
Ξεπερνώντας μάλιστα και απίστευτες μεθοδεύσεις που έγιναν εις βάρος της. Ε, αυτό θα πράξει και αύριο το απόγευμα στο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας.

 

Exit mobile version