Στην Καρδίτσα ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Στην Καρδίτσα θα βρεθεί το Σάββατο το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στα πλαίσια επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλία.
Η επίσκεψή του είχε προγραμματιστεί ως γνωστόν για νωρίτερα, αλλά αναβλήθηκε λόγω των εξελίξεων που είχαν προκύψει με το ντόμινο καταγγελιών που ξεκίνησε από τη Σοφία Μπεκατώρου και επεκτάθηκε σε διάφορες αθλητικές ομοσπονδίες.

Ο υφυπουργός κατά την επισκεψή του στην πόλη μας, αναμένεται να εξαγγειλει τις εργασίες που έχουν προαναγγελθεί για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου, ενώ στο πρόγραμμα πέρα από τη σύσκεψη με τον Δήμαρχο Βασίλη Τσιάκο και τη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει, περιλαμβάνεται και συνάντηση με τις διοικήσεις της Αναγέννησης, του ΑΣ Καρδίτσας και των Ελπίδων, σύλλογοι που εκπροσωπούν την πόλη σε εθνικές κατηγορίες.

Την Παρασκευή ο Λευτέρης Αυγενάκης θα βρίσκεται από το απόγευμα στη Λάρισα όπου το βράδυ θα παρακολουθήσει τον αγώνα βόλεϊ της Εθνικής μας με τη Νορβηγία και στη συνέχεια το βράδυ θα διανυκτερεύσει στη Λίμνη Πλαστήρα.

Μετά την επίσκεψη στην Καρδίτσα θα μεταβεί βάσει του προγράμματος που έχει ανακοινωθεί στην Αγιά όπου θα έχει συνάντηση με τοπικούς φορείς και το Δήμαρχο, στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Λάρισα για σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και το βράδυ θα παρακολουθήσει τους διασυλλογικούς αγώνες στίβου στο Αλκαζάρ και το δεύτερο παιχνίδι βόλε της Εθνικής μας με την Ισπανία που επίσης θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Στο πρόγραμμα του υφυπουργού περιλαμβάνεται και επίσκεψη στα Φάρσαλα αλλά και στο Βόλο από την Κυριακή το μεσημέρι και τέλος στη Λαμία.

Η φωτογραφία είναι από πλαιότερη επίσκεψη του υφυπουργού στην Καρδίτσα στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

Exit mobile version