Στον τελικό Κυπέλλου τα τρομερά κορίτσια του ΣΠΑΚ….!!!

Τα… τρομερά και φοβερά κορίτσια του ΣΠΑ Καρδίτσας έδειξαν απο τις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά και τα φιλικά ότι φέτος μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα…
Οχι μόνο να διεκδικήσουν την παραμονή τους στη Β’ Εθνική (ήδη το κατάφεραν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πέρσι), αλλά και να φθάσουν σε διακρίσεις σημαντικές!
Το έχουν κι αυτό καταφέρει πριν καλά καλά αρχίσει το νέο πρωτάθλημα!
Συγκεκριμένα κατάφεραν να περάσουν για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου (σ’ ο,τι αφορά το γυναικείο τμήμα) στον τελικό του Κυπέλλου Κεντρικής Ελλάδας και να διεκδικήσουν το τρόπαιο λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στις 23 Δεκεμβρίου…
Είτε καταφέρουν να σηκώσουν το βαρύτιμο έπαθλο, είτε όχι, η επιτυχία τους είναι τεράστια και βεβαίως απολύτως δίκαιη…
O ΑΓΩΝΑΣ
Οσον αφορά το ματς , ο ΣΠΑΚ ήταν εκπληκτικός, κυρίως στα δυο τελευταία σετ, οπου και πραγματοποίησε σούπερ εμφάνιση! Η ομάδα της Καρδίτσας ξεκίνησε καλά και έχοντας σταθερά το προβάδισμα , παίρνοντάς το 19-25. Στο 2ο σετ η ομάδα του Αμπελώνα ανέβηκε, τα κορίτσια δεν ήταν το ίδιο συγκεντρωμένα, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Φιλαθλητικός, με 25-20.Από κει και πέρα όμως,όπως και στο ματς της Α’ Φάσης με την Αργώ Βόλου, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, ο ΣΠΑΚ . Πήρε με συνοπτικές διαδικασίες 12-25 και 13 -25 τα δύο επόμενα σετ,φτάνοντας πανηγυρικά στην νίκη με 1-3 σετ και στην πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Με τις εμφανίσεις στο κύπελλο η Γυναικεία του ΣΠΑΚ δείχνει ότι φέτος έχει τα φόντα να διακριθεί στο πρωτάθλημα που ξεκινά στις 20/ 10 ,με πρώτο ματς εκτός έδρας,κόντρα στον ισχυρό Φιλαθλητικό Λάρισας.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ (Σ. Αλεξίου, Β. Χαβρουζάς): Παπαγεωργίου, Βαλληνδρά , Κανάκη, Τεντολούρη, Νικολάου. Κρεμμυδιώτη, Αναστασιάδη (λ.), Χριστοδούλου, Παπαντώνη, Κανιούρα, Φερμελή.

Exit mobile version