Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του Λάμπρου Μπίρδα…

Στην γη του Καταφυγίου Καρδίτσας, που τόσο λάτρευε, αναπαύεται πλέον ο Λάμπρος Μπίρδας.

Οι αγαπημένοι του άνθρωποι, οι συγγενείς, αλλά και καλοί του φίλοι του τον συνόδευσαν χθες το απόγευμα στην τελευταία του κατοικία για να του πουν το τελευταίο “αντίο”

Φίλοι αυθεντικοί, όπως άλλωστε ήταν ως άνθρωπος και ο Λάμπρος που ποτέ δεν ξέχασε την αφετηρία του και βοήθησε με την επιστήμη του και μάλιστα αφιλοκερδώς πάρα πολύ κόσμο με μοναδική επιδίωξη, σε όλη του τη ζωή, την αναζήτηση και την ανάδειξη του δίκιου.

Μέσα σε μια πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα έλαβε χώρα η τελετή της ταφής στην ιδιαίτερη πατρίδα του του, σύμφωνα με την επιθυμία του.

Δίπλα του συντετριμένοι η σύζυγός του Xριστίνα, τα παιδιά του Αποστόλης, Δημήτρης και Αγγελος, καθώς και η αδελφή με τους αδελφούς του.

Ράγισαν οι πέτρες την στιγμή που ο αδελφός του τον αποχαιρέτησε μ’ ένα τραγούδι, όπως ακριβώς θα ήθελε ο ίδιος που ήταν πάντα η χαρά μιας παρέας.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις και στεφάνια εκδόθηκαν και κατατέθηκαν αντίστοιχα από την αγαπημένη του Αναγέννηση, τον ΠΑΟΚ, ενώ το παρών έδωσε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης που ταξίδεψε από την Αθήνα.

Παρόντες στο τελευταίο ταξίδι του Λάμπρου Μπίρδα και οι παλιοί διοικούντες την Αναγέννηση Κώστας Μπαλτάς και Σωτήρης Βητοβάρης που είχαν μαζί του στενούς δεσμούς φιλίας.

Θ.Κ.

 

 

 

Exit mobile version