Τέσσερις παραιτήσεις σε 19 μήνες στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Από τον Ιούνιο του 2019 που έγιναν οι Αυτοδιοικητικές εκλογές, στο Δήμο Καρδίτσας μέχρι και σήμερα, έχουμε τέσσερις παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων.
Την αρχή έκανε ο πρώην Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Αλεξάκος, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του και την θέση του ως πρώτη επιλαχούσα, έλαβε η κ. Σωτ. Μπακαλάκου.
Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ανέλαβε ο γιατρός κ. Ιωαν. Ντελής ο οποίος λίγο διάστημα αργότερα υπέβαλε κι αυτός την παραίτησή του, από δημοτικός σύμβουλος. Την θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο κατέλαβε ο Κώστας Μπαρμπούτης.
Στη συνέχεια, οι αλλαγές που έγιναν με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης, επηρέασαν και πάλι τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Σωκράτης Παππάς ανέλαβε διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αναγκάστηκε να παραιτηθεί, με αποτέλεσμα την θέση του να λάβει η πρώτη επιλαχούσα, κ. Όλγα Μακρή.
Η τελευταία παραίτηση ήταν του κ. Γιώργου Νικολάου. Ο ιατρός δεν μπορούσε να  ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό.
Τη θέση του κατέλαβε ο πρώτος επιλαχών από την δημοτική παράταξη «Δυνατή Καρδίτσα», κ. Παναγιώτης Ευθυμίου. Οι αποχωρήσεις θα συνεχιστούν άραγε;
Κ.Φ.

Exit mobile version