Τα… «φάντομ», οι «μάγοι Χουντίνι» και η πλήρης διάλυση σε 1,5 χρονο!!!

ΚΑΙ ΝΑ θέλεις να ξεχάσεις δεν γίνεται! Έρχεται αυτή η… παλιοτεχνολογία που σου τα φέρνει στα… μούτρα μόλις ανοίξεις τον υπολογιστή ή το κινητό και σου τα θυμίζει! Και μετά αναλόγως με το ποιό είναι το γεγονός αναπολείς ή αναστατώνεσαι…!

ΜΑΣ βγήκε, λοιπόν… φόρα παρτίδα στην οθόνη το ολοσέλιδο που κάναμε στις 13 Ιουλίου του 2017 για να κλείσουμε την πετυχημένη σεζόν της Αναγέννησης στη football league! Και μας ήρθε κάπως!!! Είναι βλέπεις και η άτιμη η ζέστη…

ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ όλα όσα γράφαμε όχι μόνο τότε, αλλά και πριν και μετά! Και κυρίως μετά. Τότε που κάποιοι μας έλεγαν ότι κάνουμε άδικη κριτική στους… “επενδυτές” και τους στεναχωρούμε! Τότε που τους “επενδυτές” τους υποδέχονταν στο δημαρχείο, στην ΕΠΣ Καρδίτσας, τότε που η ερασιτεχνική Αναγέννηση αντί να είναι επι ποδός και να απαιτεί εγγυήσεις, ήταν με τα… μαγιό στην παραλία!

ΤΟΤΕ που ο Χρυσοβαλάντης “ξήλωνε” την ομάδα που έγραψε ιστορία, διώχνοντας ό,τι κινούνταν και εφερνε τα… “πουλιά τα ταξιδιάρικα”, τότε που τις εμφανίσεις τις αγόραζαν οι… πατεράδες των “πουλιών”, τότε που οι παραμένοντες έλεγαν ότι “κάτι καλό ξεκινάει”, τότε που έτσι κι έλεγες κουβέντα σε χαρακτηριζαν το λιγότερο εμπαθή…

Το… επενδυτικό fund, δύο μήνες μετά την καταστροφή της Αναγέννησης, ξεκίνησε… επενδυτικά σχέδια στη Χαλκίδα. Σε έξι μήνες εξαφανίστηκε κι αυτή…

ΤΟΤΕ λοιπόν και πριν αρχίσει ο… κατήφορος τούτες οι στήλες “φώναζαν”: “Το νού σας!!!! Το νού σας μην διαλυθούν όλα όσα χτίστηκαν σε έξι χρόνια. Μην έλθουμε πάλι στο 2011 ή και σε ακόμη χειρότερες καταστάσεις! Το νού σας μην πάει η ομαδούλα που εκπροσωπεί την πολη στο προσκήνιο και μεγαλώνει Καρδιτσιωτάκια δίνοντάς τα την ευκαρία να βλέπουν από κοντά μεγάλα αθλητικά γεγονότα, άκλαυτη και καταλήξει στ’ αζήτητα! Προσέξτε γιατί μπορεί να πάρει χρόνια για να φτιάξεις κάτι, αλλά μια μόνο νύχτα για να το γκρεμίσεις…”!!!

ΚΑΤΙ τέτοια (και πολλά πολλά άλλα) γράφαμε τότε εμείς οι… γραφικοί τον καιρό που έπρεπε, όταν υπήρχε και χρόνος ν’ αντιστραφεί η κατάσταση. Και τα γράφαμε και την επόμενη χρονιά που έφυγαν τα “Φάντομ”, πηγαίνοντας να επενδύσουν στη Χαλκίδα και ανέλαβαν οι… “Χουντίνι”! “Φωνάζαμε” ότι δεν είναι εύκολη η Γ’ Εθνική, ότι δεν θα παίζει μόνη της η φανέλα, ότι δεν είναι δυνατόν να στείλετε την ομάδα ξυπόλυτη στ’ αγκάθια και ν’ ασχολείστε με τα… ντιζάϊν στα χάπενινγκ!

Η θλιβερή είδηση για την απόσυρση της Αναγέννησης “έπαιξε” στον τύπο όλης της Ελλάδας στις 15 Ιανουαρίου του 2019. Μια μέρα που θα μείνει ανεξίτηλη όπως και οι πρωταγωνιστές που έγραψαν την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς, πριν βγει ο χειμώνας, στις 15 Ιανουαρίου του 2019 η Αναγέννηση αποσύρθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της απο ένα πρωτάθλημα!!!

ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ αυτοί καλά κι εμείς… χειρότερα! Σήμερα, Ιούλιος του 2019 η Αναγέννηση βρίσκεται στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία και θα ξεκινήσει με -6 βαθμούς! Οι… επενδύσεις έπιασαν τόπο!!!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ

 

 

Exit mobile version