Την Πέμπτη αποφασίζουν για τη Γ’ Εθνική…

Κρίσιμη είναι η προσεχής Πέμπτη για το μέλλον του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες και όλες τις ενδείξεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά σχετικά με το ενδεχόμενο της επανέναρξης της αγωνιστικής δραστηριότητας…

Πρόσφατα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά απο την εκφρασμένη επιθυμία ομάδων και αθλητών απέστειλε στην επιτροπή Λοιμωξιολόγων που διαχειρίζεται την κρίση της πανδημίας, το σχετικό πρωτόκολλο που αφορά και στην εν λόγω διοργάνωση…

Την Πέμπτη  θα εξεταστεί, λοιπόν, αυτή η πρόταση και αν δεν έχουμε οριστική απόφαση, θα υπάρξει τουλάχιστον μια κατεύθυνση για το τι μέλλει γενεσθαι.

Θυμίζουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει από το περασμένο Σαββατοκύριακο και το πρωτάθλημα της super league 2, ενώ το ίδιο θα γίνει και για το πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορία, της football league.
Θ’ απομείνει δηλαδή η τέταρτη εθνική κατηγορία (η Γ’ Εθνική όπως την έχουν βαφτίσει μετά την αναδιάρθρωση Βασιλειάδη) και θα περιμένουμε να δούμε αν θα δοθεί το πράσινο φως για επανεκκίνηση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
Μία χαρακτηριστική ανακοίνωση που επιβεβαιώνει το κρίσιμο της σημερινής ημέρας, ήλθε και από την ιστοσελίδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που είναι μία από τις ομάδες της κατηγορίας που ενδιαφέρεται για την έναρξη και αναφέρει:
«Κρίσιμη μέρα για την Γ’ εθνική. Ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «μαζί με τους λοιμωξιολόγους» αναφέρουν ότι από τον τρόπο με τον οποίο η επιστημονική επιτροπή θα προσεγγίσει το θέμα, θα εκφραστεί μια «τάση», για το προς τα πού πάνε τα πράγματα. Ολα τα ενδεχόμενα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι.
Να σημειωθεί ότι το πρωτόκολλο έχει ήδη σταλεί από την ΕΠΟ στα σωματεία και στους ειδικούς.
Εφόσον οι λοιμωξιολόγοι εγκρίνουν το πρωτόκολλο που θα κατατεθεί, τότε αναμένεται να ανάψουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, ενώ αυτό που αναμένουμε είναι αν ισχύσει αρχικά και για την Γ’ Εθνική.
Επιθυμία των ομάδων είναι να επαναρχίσει η αγωνιστική δράση, αφού βεβαίως αναληφθούν τα έξοδα έστω της διαιτησίας από την διοργανώτρια αλλά και η βοήθεια στην διεξαγωγή των εβδομαδιαίων τεστ κορωνοϊού που επιβάλλεται να γίνονται όπως στη super league.
Πηγές μας αναφέρουν ότι ίσως πάρει παράταση η επανέναρξη της Γ’ εθνικής και ο μοναδικός λόγος είναι ότι θέλουν οι λοιμωξιολόγοι να αποφασίσουν αναλόγως με την εξέλιξη που θα έχει η πανδημία τις επόμενες ημέρες και πόσο μάλλον αν ξεκινήσει και η Football League θα χρειαστεί κάποιες μέρες παραπάνω να περιμένουμε για το «ΟΚ» της Γ’ εθνικής».

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Η Αναγέννηση είναι επίσης μία από τις ομάδες που επιθυμεί την επανέναρξη του πρωταθλήματος καθώς είχε υψηλούς στόχους.
Απαντες, λοιπόν, από διοίκηση, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές, αλλά και φιλάθλους βρίσκονται εν αναμονή για ν’ ακούσουν ευχάριστες ειδήσεις.
Μια πρώτη γεύση από τις προθέσεις, ίσως πάρουμε από πληροφορίες πριν τη συνεδρίαση της Επιτροπής την προσεχή Πέμπτη.

Exit mobile version