Της… Πόπης της επιστημόνισσας το κάγκελο!!!

ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ήταν, το δίχως άλλο, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε!

Πέρα απο τα δικά μας,  δεν θα μπορούσαμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση μας από τα όσα έγιναν στην πολυαναμενόμενη… γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο ΛΟΓΟΣ βεβαίως για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που δικαίωσε τη φήμη του ως ο πιο ιδιαίτερος στην… παγκοσμιότητα! Ποιος Τσιτσιπάς και πράσινα άλογα! Ολη η χώρα ζούσε στο ρυθμό της μεγάλης αυτής αναμέτρησης και αγωνιούσε: Θα υπάρξει… επιστημονική αντιπαράθεση από την στιγμή που ο Βασιλειάδης έκλεισε τις πόρτες του γηπέδου για χιλιάδες Ελληνες και ξένους διακεκριμένους συνέδρους;

ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ τα χάπενινγκ και τη μαγεία των προηγούμενων δύο σπουδαίων συνεδρίων που έγραψαν ιστορία σε Πανθεσσαλικό και ΟΑΚΑ; Οι προβλέψεις ήταν δυσοίωνες! Κι αυτό διότι γνωστοποιήθηκε ότι θα υπάρχουν μόνον λίγοι προσκεκλημένοι στο Στάδιο και πάνω από 3.0000 αστυνομικοί!

ΚΙ ΟΜΩΣ κόντρα σε όλους και σε όλα οι λίγοι εκλεκτοί τα κατάφεραν! Έγραψαν όλοι οι συμμετέχοντες μια ακόμη ένδοξη σελίδα για την επιστημονική κοινότητα της χώρας! Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πως όταν θέλουμε μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες…

ΠΡΙΝ καλά καλά συμπληρώσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο του τελικού, στα επίσημα έγινε της Πόπης της… επιστημόνισσας το κάγκελο!!! Μπουνίδι, κλωτσιές, μπουκάλια, βρισίδι!!! Μπορεί ο αριθμός των προσκεκλημένων να ήταν κατα πολύ μικρότερος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, αλλά σε τίποτα δεν είχε να ζηλέψει απο ποιότητα η όλη φάση!

ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ εκδήλωση, φυσικά έδωσαν το δικό τους χρώμα και οι αστυνομικοί ως άλλοι… κυανόκρανοι στη μέση της εμπόλεμης ζώνης και η γιορτή ολοκληρώθηκε με τα μπουκάλια που έπεσαν σε ζωντανή μετάδοση στους δημοσιογράφους και στους παίκτες που σχολίαζαν τον αγώνα!!!

Ο ΠΡΩΗΝ παίκτης της ΑΕΚ Χάρης Κοπιτσής έφαγε μάλιστα το μπουκάλι στη… βουβωνική χώρα!!! Συμβολικό αναμφίβολα το συμβάν διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται πλέον εδώ και καιρό το ελληνικό ποδόσφαιρο!!!

ΘΕΡΜΑ συγχαρητήρια σε όλους, λοιπόν τους εμπλεκόμενους. Στους συνέδρους, στους ιδιοκτήτες των ομάδων και πάνω απ’ όλα στους αρμόδιους της πολιτείας που για άλλη μια φορά αρίστευσαν!

Ραντεβού του χρόνου…

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ

 

Exit mobile version