Τουρνουά παλαιμάχων για ενίσχυση των πληγέντων…

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου, στο νέο γήπεδο του Ατρόμητου Παλαμά Καρδίτσας!

Παλαίμαχοι Ατρομήτου, Αναγέννησης Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Επίλεκτων Θεσσαλίας και Α.Ε. Λάρισας και εκφράσαμε με την παρουσία την αγάπη, το σεβασμό και την αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας.

Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή, η οργάνωση ήταν αρίστη και το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου, που διοργανώθηκε στο νέο γήπεδο Παλαμά, για την ενίσχυση των πληγέντων του Ν. Καρδίτσας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Τ’ αποτελέσματα: ΑΣΑ – Ατρόμητος Παλαμά 1-0, Ατρόμητος Π. – Απόλλων Λ. 1-0, ΑΣΑ - Επίλεκτοι Θεσσαλίας και ΑΕΛ 0-0.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ: Κύρκος, Κατσέλος, Λάππας, Τζιφούλης, Παπαευαγέλου, Κωστόπουλος, Καμινιώτης, Ζάγγος, Νταρακλίτσας, Μητσογιάννης, Αγγέλης Μπούτας, Τακόπουλος, Πλακιάς, Στάθης, Σπύρος Θώδης.
Τροπαιούχοι αναδείχθηκαν οι παλαίμαχοι της Αναγέννησης.

Σημασία βεβαίως έχει το γεγονός ότι συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες Καρδιτσιώτες και γι’ αυτό το λόγο υπήρξε μεγάλη ικανοποίηση από τους συμμετέχοντες.

Στο τέλος του πρώτου αγώνα, έγινε η απονομή τιμητικών πλακετών στις ομάδες, για τη συμμετοχή τους, από το Δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου και αντιδημάρχους, ενώ παρέστησαν μέλη του δημοτικού συμβουλίου και αρκετός κόσμος, που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τα παιχνίδια.

Exit mobile version