Το «ευχαριστώ» της Ραφαηλίας Αποστολού για τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ντουμπάϊ

Η Καρδίτσα καμάρωσε για άλλη μια φορά μια επιτυχία στο χώρο του αθλητισμού και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο…
Αυτή τη φορά μέσω της καταπληκτικής παρουσίας της Ραφαηλίας Αποστολού που στο παγκόσμιο πρωτάθλημα IPC στίβου στο Ντουμπάϊ κατάφερε να αναδειχθεί μέσα στις εννιά καλύτερες αθλήτριες! Συγκεκριμένα με επίδοση 3,76 στον τελικό του μήκους Τ38, κατέκτησε την ένατη θέση..

ΤΟ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΑΣ
Η 16χρονη συμπολίτισσα με επιστολή της εξέφρασε τη χαρά της για την επιτυχία και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημοσίως και όσους στήριξαν την προσπάθειά της…
Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία η συμμετοχή μου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ντουμπάϊ και είμαι χαρούμενη για την 9η θέση. Κατάφερα το στόχο μου, αν και απο το άλμα μου δεν είμαι ικανοποιημένη. Πιστεύω πως σ’ αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν ήταν ο προπονητής μου δίπλα και ότι ήταν η πρώτη φορά που πήρα μέρος σε αγώνες εκτός Ελλάδος μόνη μου. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια:
– Την οικογένειά μου που με στηρίζει και είναι πάντα δίπλα μου…
– Τον προπονητή μου Νίκο Γούσια που με πίστεψε, στάθηκε δίπλα μου και με καθοδήγησε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Θεωρό ότι εκτός του ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος που ασχολείται μαζί μου με επιμονή, ευγένεια και καρτερικότητα.
- Τον σύλλογό μου ΠΑΣΚΑ και τους κ.κ. Κωσταντίνο Σιάχο και Γιώργο Μακρό.
– Τους προπονητές του Συλλόγου Φωκιανού κ.κ. Δεληγιάννη και Παπαϊωάννου.
– Τους γιατρούς του Νοσοκομείου μας κ.κ. Θ. Καφφέ, Σ. Σακκά, σ Μπαθρέλο, Δ. Βέργο, την κ. Μ. Μαρτζη και τον ιδιώτη ορθοπεδικό κ. Μιλτιάδη Γεωργούση.
– Το γραφείο διαβατηρίων ΑΔ Καρδίτσας
– Την εθνική αθλητική ομοσπονδία ΑμεΑ που με αγκάλιασε και ένιωσα άνετα από την πρώτη στιγμή…
Υπόσχομαι ότι με τη σωστή καθοδήγηση του προπονητή μου, τη συμπαράσταση της οικογενειας μου, θα καταφέρω να φθάσω σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο. Σ’ αυτό το επίπεδο αθλητισμού είναι απαραίτητη η συμμετοχή μου σε αγώνες στο εξωτερικό, είναι πολύ σημαντική η στήριξη χορηγιών και φορέων στην οποία ελπίζω στο μέλλον ώστε η προσπάθειά μου να έχει συνέχεια…»

Exit mobile version