Μπορεί να έχει “πατήσει” τα 73 χρόνια, ωστόσο ο κ. Στέφανος Κρομμύδας συνεχίζει να επιδίδεται στο αγαπημένο του χόμπι, το ψάρεμα, αλιεύοντας μάλιστα γουλιανούς “γίγαντες” από τη Λίμνη Πλαστήρα τα τελευταία χρόνια.

Ο έμπειρος ψαράς στήνοντας ένα παραγάδι στο κατάλληλο σημείο και με το κατάλληλο δόλωμα, ψάρεψε έναν μεγάλο γουλιανό από τη Λίμνη.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι τέτοια περίοδο, ο κ. Κρομμύδας είχε αλιεύσει ένα γουλιανό- γίγαντα που ξεπερνούσε τα 2 μέτρα σε μήκος και τα 70 κιλά σε βάρος, ενώ προ τετραετίας είχε βγάλει ακόμη έναν, 55 περίπου κιλών.

Ο κ. Κρομμύδας πέρυσι τέτοια περίοδο είχε αλιεύσει γουλιανό γίγα από τη Λίμνη Πλαστήρα

Μάλιστα όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στον “Νέο Αγώνα”,  βουτάει στη Λίμνη και να αναζητά τους γουλιανούς σε βάθος 5-6 μέτρων, αφού οι γουλιανοί κινούνται ανάμεσα σε κορμούς δέντρων και κλαδιά που βρίσκονται στο βυθό.

Τυχεροί και… καλομαθημένοι οι φίλοι του κ. Στέφανου, αφού θα έχουν την τύχη να γευθούν και φέτος τον εκλεκτό μεζέ με τσιπουράκι και θέα το μοναδικό τοπίο του ορεινού όγκου, ακούγοντας φυσικά την ιστορία για τον τρόπο με τον οποίο έγινε και φέτος η αλίευση του γουλιανού…