Σε πολυσύχναστο μπαρ του Βόλου, από τα πλέον δημοφιλή,, όπου ο συνωστισμός είναι καθημερινότητα, εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού σε νεαρό εργαζόμενο, επιτείνοντας την ανησυχία μετά μάλιστα από τα αλλεπάλληλα κρούσματα των τελευταίων ημερών στην πόλη αλλά και τις δραματικές προειδοποιήσεις των ειδικών.

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε εξετάσεις σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο και χθες ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα, ενώ άμεσα ενημερώθηκε και ο ΕΟΔΥ. Σε εξετάσεις θα υποβληθεί σήμερα και η οικογένειά του καθώς και οι εργαζόμενοι στο μπαρ.

Από τον ΕΟΔΥ που έχει ζητήσει από χθες και επαναληπτικό τεστ εξετάζεται εάν το νέο κρούσμα, που προέκυψε από τον διαγνωστικό έλεγχο, σχετίζεται με τον 20χρονο φοιτητή από την Εύβοια που εντοπίστηκε με κορωνοϊό στον Βόλο και στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης είχε ενημερώσει πως είχε έντονη κοινωνικότητα με παρουσία σε μπαράκια της πόλης. Ο νεαρός εργαζόμενος στο μπαρ και η οικογένειά του βρίσκονται σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι χθε είχαμε και ένα ακόμη κρούσμα στο Βόλο με 57χρονο αυτοκινητιστή, ενώ από την αρχή της πανδημίας μέχρι το σημερινό έχουν καταγραφεί 26 κρουσματα