Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου το άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του Σοφοκλή Γαρουφαλιά, ενός εκ των στενότερων συνεργατών του αείμνηστου υφυπουργού Εσωτερικών και βουλευτή Μαγνησίας Θανάση Νάκου, σε ηλικία 71 χρόνων.

Ο Σοφοκλής Γαρουφαλιάς χθες το απόγευμα την τελευταία του πνοή ενώ βρίσκονταν σε κεντρικό κατάστημα του Βόλου.

Ο άτυχος 71χρονος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε. Στο κατάστημα την ώρα εκείνη βρίσκονταν κι άλλοι πελάτες και επικράτησε αναστάτωση. Αμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο κατάστημα ενώ κλήθηκε κι ένα δεύτερο για να συνδράμει στις προσπάθειες ανάληψης που έκαναν επί ώρα οι διασώστες.

Ωστόσο, δυστυχώς ο 71χρονος Σοφοκλής Γαρουφαλιάς δεν επανήλθε.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και τυπικά διαπιστώθηκε θάνατός του.

Ο Σοφοκλής Γαρουφαλιάς, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία ήταν ένας από τους ανθρώπους που είχε πάντα δίπλα του ο αείμνηστος Θανάσης Νάκος.

Ηταν συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Λέσχης Αυτοκινητού Βόλου.

Συλλυπητήρια δήλωση Χρ. Μπουκώρου

Σε συλλυπητήρια δήλωσή του ο Βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος για τον ξαφνικό χαμό του Σοφοκλή Γαρουφαλιά, αναφέρει:

«Με οδύνη και θλίψη πληροφορήθηκα την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου φίλου Σοφοκλή Γαρουφαλιά. Ο Σοφοκλής υπήρξε στενός και σταθερός συνεργάτης του αείμνηστου υφυπουργού Εσωτερικών και βουλευτή Μαγνησίας Θανάση Νάκου επί 25 χρόνια.

Ο εκλιπών με τη συμπεριφορά του και τον χαρακτήρα του αφήνει πίσω του θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία της Μαγνησίας. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι φίλε Σοφοκλή, θα σε θυμόμαστε πάντα».

taxydromos.gr