Ένας άνδρας από τη Φλόριντα ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για απόπειρα διάρρηξης απέκτησε viral φήμη τα περασμένα 24χρονα, όχι για την φερόμενη εγκληματική του δραστηριότητα, αλλά για την… ετοιμότητα του για φλερτ ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Σύμφωνα με την Daily Mail, o Ντιμίτριους Λούις εμφανίστηκε μέσω Zoom ενώπιον της δικαστίνας Τάμπιθα Μπλάκμον της κομητείας Μπράουαρντ την περασμένη Πέμπτη, κατηγορούμενος ότι προσπάθησε να διαρρήξει μια κατοικία στο Φορτ Λόντερντεϊλ, την ώρα μάλιστα που μέσα σ’ αυτήν κοιμόντουσαν και τρία παιδιά.

Η στιγμή που ο Λούις οδηγείται από τους φρουρούς του κρατητηρίου μπροστά στην κάμερα για συνομιλήσει εικονικά με τη δικαστή αποδεικνύει πόσο γρήγορα είναι τα αντανακλαστικά του μπροστά στο ωραίο φύλο. «Πώς πάει;» ρωτάει με χαλαρό ύφος ο Λούις καθώς ξεκινάει η κλήση zoom. Ξαφνικά προσέχει την Μπλάκμον μέσα από την οθόνη και, χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο, της εκφράζει τον θαυμασμό του.

«Είσαι πανέμορφη… δεν μπορώ να μη στο πω, είσαι πραγματικά πανέμορφη. Σε αγαπώ…» ξεκινά να λέει ο κατηγορούμενος, με την δικαστίνα να σπεύδει να διακόψει άμεσα τον ρομαντικό του οίστρο. «Εντάξει κ. Λούις, είναι γνωστό ότι με τις κολακείες πετυχαίνεις πολλά, όμως εδώ μπορεί να μην ισχύει αυτό», τον προειδοποιεί η Μπλάκμον, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να κρύψει το χαμόγελό της από την αυθόρμητη έκρηξη θαυμασμού.

Για την ιστορία, οι φιλοφρονήσεις του κατηγορουμένου προς τη δικαστίνα τελικά δεν τον βοήθησαν ιδιαίτερα, αφού η ίδια λίγο αργότερα έδωσε εντολή να προφυλακιστεί με εγγύηση ύψους 5.000 δολαρίων. Σύμφωνα με τη New York Post o Λούις δεν είναι πρωτάρης στην παρανομία: Στο παρελθόν έχει περάσει τέσσερα χρόνια στη φυλακή, για επίθεση και ξυλοδαρμό.

Το κλιπ από την κλήση zoom με τον Λούις και την Μπλάκμον έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο views σε διάφορες πλατφόρμες, αλλά και πλήθος σχόλια που είτε επικρίνουν τη συμπεριφορά του είτε επικροτούν το θάρρος του.

Πηγή : protothema