Σε μια σπουδαία άκρως τιμητική κίνηση προχώρησε η οικογένεια Αντετοκούνμπο αφού θα συνδράμει για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας αποστέλλοντας είδη πρώτης ανάγκης!

Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα μπάσκετ της του ΑΣ Καρδίτσας η οποία ευχαρίστησε δημόσια την οικογένεια Αντετοκούνμπο γι’ αυτήν την πρωτοβουλία!

Η τραγωδία που έπληξε το Νομό μας έχει ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά πολλών κοινωνικών ομάδων αλλά και του αθλητισμού σε όλη την Ελλάδα. Δεν άφησε αδιάφορη και την οικογένεια Αντετοκούνμπο που προφανώς γνωρίζει πολύ καλά τη σημαίνει… συμφορά και προβλήματα!

Την είδηση όπως προαναφέραμε, γνωστοποίησε ο ΑΣ Καρδίτσας και ο Χρήστος Δεληγιάννης που επικοινώνησε μαζί με τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “κυανόλευκοι” τονίζουν:

«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα !!!
Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά.
Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκουμπο Μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ.Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών.
Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη.»