Δεν τους έφταναν τους αγρότες στονκάμπο της Καρδίτσας οι ανυπολόγιστες ζημιές από τις πλημμύρες,έχουν να αντιμετωπίσουν και τουςεκκοκκιστές.
Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνειδέκτες παραπόνων, από αρκετούςαγρότες οι οποίοι κατάφεραν να συγκομίσουν βαμβάκι, αλλά δεν μπορούννα το πουλήσουν στην τρέχουσα τιμή,καθώς έχει υποβαθμιστεί η ποιότητατου προϊόντος από τα λασπόνερα.
Με τον όγκο του νερού που έπεσε,ήταν λογικό να υπάρξει υποβάθμισητου προϊόντος. Δεν ευθύνονται όμωςοι αγρότες γι΄αυτό μιας και μιλάμε γιαφυσικό φαινόμενο. Η χρονιά για τουςανθρώπους του πρωτογενή τομέαείναι καταστροφική, από όποιαπλευρά και να το δει κανείς. Αν δενυπάρξουν γενναίες αποζημιώσεις, οκάμπο της Καρδίτσας με μαθηματικήακρίβεια οδηγείται σε αφανισμό.
Κ.Φ.













