Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμη (24) άτομα ως χρήστες ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, χθες (29-02-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Σταθμό Διοδίων Σοφάδων Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο άτομα, ηλικίας 38 και 60 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμη (24) άτομα, ως χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι δράστες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης, βάρους (250) γραμμαρίων, την οποία, όπως εξακριβώθηκε, είχαν προμηθευτεί από άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους από περιοχή της Αττικής, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από (06-11-2019) έως χθες (29-02-2020), οι δύο δράστες προμηθεύτηκαν από άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους από περιοχή της Αττικής συνολική ποσότητα ηρωίνης τουλάχιστον (2,5) κιλών, έναντι του χρηματικού ποσού των (25.000) ευρώ, την οποία στη συνέχεια διακινούσαν σε χρήστες του νομού Καρδίτσας.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.