Σε μια απίστευτη πράξη που έχει προκαλέσει παγκόσμιο αποτροπιασμό προχώρησαν οι υπεύθυνοι ενός πάρκου στην Κίνα, δένοντας ένα γουρούνι σε λάστιχο για μπάντζι τζάμπινγκ, για να εγκαινιάσουν την νέα εγκατάσταση και να προσελκύσουν νέους πελάτες.

Οι διοργανωτές του event έδεσαν το ζώο σε ένα λάστιχο και το έριξαν από μια πλατφόρμα ύψους 70 μέτρων. Οι χρήστες του διαδικτύου βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, αντέδρασαν για την πράξη και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την ταλαιπωρία του τετράποδου.

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε στα κινεζικά social media, παρουσιάζει μέλη του προσωπικού του πάρκου να ανεβάζουν το δεμένο ζώο στην πλατφόρμα και ύστερα να το σπρώχνουν στο κενό. Από πίσω ακούγονται γέλια.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας South China Morning Post, αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης του πάρκου, επιθυμία του οποίου ήταν να διατηρήσει την ανωνυμία του, θέλησε να δώσει απάντηση στις αντιδράσεις.

«Σήμερα είναι τα εγκαίνια μας. Αφήσαμε το γουρούνι να κάνει το πρώτο άλμα επειδή οι τιμές του χοιρινού ήταν πολύ υψηλές όλη την χρονιά, έπεσαν όμως το τελευταίο διάστημα», σχολίασε.