Με τα σωματεία των αστυνομικών υπαλλήλων και συνοριοφυλάκων συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος. Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα του νέου αστυνομικού μεγάρου. Όπως δήλωσαν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι της τοπικής Αστυνομίας η κατασκευή νέου αστυνομικού μεγάρου είναι ζήτημα μεγάλης σπουδαιότητας καθώς συνιστά έργο απολύτως αναγκαίο για την εύρυθμη λειτουργία των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την επίσκεψη τους και τους ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το κτιριακό ζήτημα που τους απασχολεί. Όπως υπογράμμισε, ήδη προ ολίγου χρονικού διαστήματος, με τον συμπολίτη υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κων/νο Τσιάρα, επισκέφθηκαν τον υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Μιχ. Χρυσοχοίδη και συζήτησαν μαζί του το ενδεχόμενο της ανέγερσης αστυνομικού κτιρίου. Ο κ. Χρυσοχοίδης δεσμεύτηκε για ικανοποίηση του αιτήματος αρκεί να βρεθεί το κατάλληλο οικόπεδο. Έτσι η δημοτική αρχή με στόχο να στηρίξει το αστυνομικό έργο, αποφάσισε να διαθέσει την κατάλληλη έκταση η οποία βρίσκεται κοντά το χώρο του Νοσοκομείου.

Οι διαδικασίες για την παραχώρηση του οικόπεδου αναμένεται να προχωρήσουν τάχιστα (Δημ. Συμβούλιο κλπ) για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της τοπικής αστυνομίας ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση του και ευχήθηκαν τάχιστα να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις του υπουργού. Από την πλευρά των αστυνομικών στη συνάντηση μετείχαν οι Κουρτεσιώτης Σπυρίδων Αντιπρόεδρος ΕΑΣΥ, Μακρής Ιωάννης Γραμματέας της ΕΑΣΥ, Ζαρχανής Γιώργος Μέλος Δ.Σ. ΕΑΣΥ και Σβερώνης Παναγιώτης Πρόεδρος Συνοριακών Φυλάκων και Νταουτάς Αλκιβιάδης Ταμίας Συνοριακών Φυλάκων. Στη συνάντηση μετείχε και ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Η. Σχορετσιανίτης.