Την άμεση επανέναρξη των δρομολογίων της αμαξοστοιχίας 884/885, ζητούν οι Σύλλογοι φίλων Σιδηροδρόμου Καρδίτσας και Τρικάλων, με επιστολή που απέστειλαν προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Την επιστολή που υπογράφουν οι Πρόεδροι και οι γραμματείς των ΔΣ των δύο συλλόγων, κάνουν γνωστό πως τους τελευταίους μήνες η δυτική Θεσσαλία εξυπηρετείται καθημερινά από ένα και μοναδικό ανταποκρινόμενο δρομολόγια στον σταθμό του Παλαιοφαρσάλου.

Το γεγονός αυτό όπως λένε προκαλεί συνωστισμό επιβατών με αποτέλεσμα τον αυξημένο κίνδυνο διασποράς της πανδημίας. Επίσης πολλές φορές δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στο μοναδικό ανταποκρινόμενο δρομολόγιο IC 52/57.

«Εν όψει λοιπόν του Πάσχα θεωρούμε επιβεβλημένη την επανέναρξη του δρομολογίου 884/885 για την άνετη και ασφαλή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της περιοχής μας. Για την βελτίωση της συγκοινωνίας με την Θεσσαλονίκη, για άλλη μια φορά ζητούμε όταν επαναδρομολογηθεί το IC 51, η ανταπόκριση το πρωί να γίνεται με αμαξοστοιχία AEG οποία η οποία να συνεχίζει ως 590 για την Θεσσαλονίκη και να επιστρέφει ως 591 το απόγευμα ανταποκρινόμενη και με δρομολόγιο από Αθήνα» αναφέρει η ανακοίνωση των Συλλόγων.