Επική γκάφα του Μπόρις Τζόνσον - Αποκάλυψε στοιχεία εθνικής ασφάλειας της Μεγάλης Βρετανίας

Ακόμα μία γκάφα από τον Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, που άθελά του αποκάλυψε στοιχεία εθνικής ασφαλείας.

Η θεωρία της… γκάφας σε πράξη από τον Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος, άθελά του, έκανε ακόμα μία, θέτοντας πλέον σε κίνδυνο στοιχεία εθνικής ασφαλείας.

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, ή αλλιώς, ο υπέρμαχος της “θεωρίας της αγέλης” που πριν από λίγες ημέρες γνωστοποίησε ότι και αυτός προσβλήθηκε από τον κορονοϊό υπέπεσε σε μία γκάφα ολκής, αφού άθελά του δημοσίευσε σημαντικά κυβερνητικά στοιχεία.

Για την ακρίβεια, ο Μπόρις Τζόνσον έκανε ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμού, συνοδεύοντάς το με μία φωτογραφία-στιγμιότυπο από την τηλεδιάσκεψη που είχε με κυβερνητικά στελέχη της Μεγάλης Βρετανίας. Μόνο που δεν πρόσεξε ότι στην εν λόγω φωτογραφία, σε ένα σημείο της στα αριστερά ήταν εμφανής ο κωδικός της συνομιλίας, όπως και τα username αρκετών στελεχών του υπουργικού συμβουλίου, τα οποία και αποκάλυψε!

Εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον, μιλώντας στο CNN σχολίασε την αξιοπιστία και το “τείχος” ασφαλείας της πλατφόρμας μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη, τονίζοντας πως “η ανάγκη για αποτελεσματικά κανάλια επικοινωνίας είναι ζωτικής σημασίας. Οι οδηγίες του Εθνικού Κέντρου Ασφάλειας δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ασφαλείας και κανένας λόγος ώστε να μη χρησιμοποιείται η πλατφόρμα”.

Ο Μπόρις Τζόνσον βέβαια θα μπορούσε να είναι ένας τέτοιος…

Πηγή : 247.gr