@ «Είναι καθαρά θέμα Υπουργείου» μας ενημέρωσαν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας, αναφορικά με το αν πρόκειται να μεταβιβαστούν, στο Υπερταμείο μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι του Νομού.

@ Είχε κέφια χθες ο Καρδιτσιώτης μόλις έμαθε ότι θα βγει νέο 200ευρο. «Την κατάλληλη στιγμή έβγαλαν το νέο χαρτονόμισμα γιατί άρχισα να το βαριέμαι το παλιό» αναρωτήθηκε.

@ Ο Τσακαλώτος την βρήκε την λύση πάντως για το ασφαλιστικό. «Μέχρι το 2020, το 2030 ή το 2040 δεν θα βρίσκονται πια εδώ. Συνεπώς δεν θα υπάρχει κάποια επίπτωση στην μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του συστήματος» δήλωσε στο Λονδίνο προκειμένου να πείσει τους επενδυτές. Έχει σχέδιο αυτή η κυ- βέρνηση…

@ Να μην συγκομίζουν με μηχανές STRIPPER καθώς οι ποσότητες βάμ- βακος που θα παραδίδονται με πο- σοστό ξένης ύλης άνω του 10% δεν θα υπολογίζονται στην συνδεδεμένη ενίσχυση, καλεί τους βαμβακοπαρα- γωγούς η Πανελλήνια Ένωση Εκ- κοκκιστών.

Αυτό που διαπιστώνεται πάντως στον κάμπο της Καρδίτσας είναι πως τη φετινή χρονιά οι παραγωγοί ποντάρουν αρκετά στην ποιότητα του προϊόντος. Και αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυ τικό.
@ Όλα τα είχαμε, ο ιός του Δυτικού Νείλου μας έλειπε τώρα. Στη Λάρισα εντοπίστηκε κρούσμα, σε μια γυ- ναίκα που νοσηλεύεται στο Πανεπι- στημιακό Νοσοκομείο, η κατάσταση της οποίας έχει βελτιωθεί σημαν- τικά.

Κ.Φ