Μια γυναίκα μόλις 34 ετών έφυγε από τη ζωή μετά την προσβολή της από κορωνοϊό. Η άτυχη γυναίκα από τη Νέα Ιωνία (διέμενε στη συνοικία του Αλιβερίου στον οικισμό των ρομά) νοσηλευόταν στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του Νοσοκομείου Βόλου.

Είχε οδηγηθεί στο Νοσοκομείο για νοσηλεία την τελευταία εβδομάδα και στη συνέχεια λόγω επιδείνωσης της υγείας της διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ.

Στον θρήνο βυθίστηκε η οικογένειά της και οι δικοί της άνθρωποι, όταν χθες τους ανακοινώθηκε ότι η νεαρή γυναίκα απεβίωσε.

Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο από κορωνοϊό στον Βόλο σε 24ώρες και αυτό που σοκάρει είναι η ηλικία της γυναίκας.

H άτυχη κοπέλα έδωσε πολυήμερο αγώνα, καθώς ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ Covid-19 τις προηγούμενες εννέα ημέρες, όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και κατέληξε το βράδυ της Κυριακής.

Το τελευταίο 24ωρο άλλοι δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στις κλινικές του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου, κατέληξαν. Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 77 και 83 χρόνων.

Συνολικά, από τότε που ξέσπασε το δεύτερο κύμα της πανδημίας μέχρι σήμερα στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου έχουν πεθάνει 96 άτομα.