Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου θα καθίσει σήμερα ένας 71χρονος συνταξιούχος Καρδιτσιώτης, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος 24χρονης τσιγγάνας τον Ιούλιο του 2016.

head 1

Το περιστατικό έλαβε χωρα στις 27 Ιουλίου του 2016 στο Παυσίλυπο, στο χώρο που βρίσκονται τ κλουβιά των παγωνιών.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Νέος Αγών, ο 71χρονος κρατούσε βίαια τη νεαρή τσιγγάνα, η οποία μ΄αλιστα είναι κωφάλαλη και προσπάσε να ασελγήσειο πάνω της. Η νεαρή όμως στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, ακθώς εκείνη την ώρα περνολυσε καρδιτσιώτισ που αντιλήφθηκε τι συμβάινει και άρχισε να φωνάζει. Ο συνταξιούχος πανικοβλήθηκε και άρχισε να τρέχει, όμως η Καρδιτσιώτισ έδειξε αξιοθαύμαστη ψυχραιμία και τον κυνήγησε, καταφέρνοντας με τη βοήθεια ενός νεαρού να τον ακινητοποιήσουν στο 3ο δημοτικό σχολείο. Επί τόπου έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και τον συνέλαβαν.

grafoume to messotitlo

Το εν λόγω δημοσίευμα έχει τίτλο «D-Day», εξηγώντας ότι η σημερινή είναι η καθοριστική μέρα για τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – ΠΓΔΜ στο ονοματολογικό του γειτονικού κρατιδίου.

«Οι πρωθυπουργοί ΠΓΔΜ και Ελλάδας, Ζόραν Ζάεφ και Αλέξης Τσίπρας, θα έχουν τηλεφωνική επικοινωνία για να συζητήσουν την πρόοδο των διαπραγματεύσεων για το όνομα», αναφέρει σχετικά το Makfax, επικαλούμενο ανώτατες διπλωματικές πηγές.