Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας κατέληξε σήμερα το πρωί ο 75χρονος από τον Αμπελώνα που έδινε τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τις τελευταίες ημέρες.  Ο 75χρονος έπασχε και από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού από τις 6 Αυγούστου.

Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο έσα στο καλοκαίρι στη Λάρισα από τον κορονοϊό, καθώς είχαμε την απώλεια δύο ακόμη ηλικιωμένων γυναικών οι οποίες επίσης φέρται να είχαν μολθυνθεί μέσω της δισποράς του ιού από το γάμο τον Αμπελώνα.

Ένας γάμος και..τρεις κηδείες….

Ο 75χρονος ήταν καλεσμένος στον γνωστό γάμο που έγινε στον Αμπελώνα και από τον οποίο βρέθηκαν περισσότεροι από 17 άνθρωποι θετικοί στον ιό. Από αυτούς εννέα καλεσμένοι νοσηλεύτηκαν σε θαλάμους αρνητικής πίεσης και τρεις διασωληνώθηκαν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με μαρτυρίες καλεσμένων του γάμου τα μέτρα προστασίας, μάσκες και αποστάσεις, τηρήθηκαν μέχρι ενός σημείου, αλλά όταν το κέφι άναψε για τα καλά στο γλέντι, ξεχάστηκαν όλα…

Εκτός από τον 75χρονο έχουν καταλήξει άλλοι δύο καλεσμένοι από τον γάμο του Αμπεελώνα. Πρόκειται για μία 89χρονη και μια 85χρονη.

Κατέληξε 75χρονος από κορωνοϊό στο  Πανεπιστημιακό  -ήταν στο γάμο του Αμπελώνα