Στην Καρδίτσα την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός – Διήμερη επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλία

Τα… ξίφη τους στο θεσσαλικό κάμπο θα διασταυρώσουν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επισκέψεων που έχουν προγραμματίσει, ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 26 Μαΐου.

Με το αγροτικό να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των κομμάτων, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Λάρισα σήμερα το βράδυ, αλλά και του Πρωθυπουργού την Παρασκευή από την Καρδίτσα, αναφορικά με την πολιτική που θα ακολουθήσουν μετά τις εκλογές, αλλά και με τη στάση που θα κρατήσουν ενόψει της νέας ΚΑΠ.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως το οικονομικό επιτελείο εξετάζει πακέτο παροχών για τους αγρότες που αφορά επιστροφή φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο, 50 περίπου εκατομμυρίων ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να βρεθεί στην πόλη της Καρδίτσας την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας στις 11.30 το πρωί θα βρίσκεται στην πόλη, όπου θα συνομιλήσει με πολίτες, ενώ θα έχει επαφές και με εκπροσώπους φορέων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού αναμένεται να ανακοινωθεί εκτός απροόπτου σήμερα.

Διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλία πραγματοποιεί και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Χθες το βράδυ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βρέθηκε στη Λάρισα και παρέστη στη Λιτανεία του Αγίου Αχιλλίου.

Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί το στρατηγείο της Πρώτης Στρατιάς. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στην Καλαμπάκα και θα μιλήσει με πολίτες σε καφέ της πόλης.

Κατόπιν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στα Τρίκαλα, όπου θα επισκεφθεί το κέντρο ελέγχου του δήμου.

Ακολούθως, θα συναντηθεί με γυναίκες στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα και σήμερα το  βράδυ στις 8 μ.μ., θα μιλήσει στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα.

Γρίφος παραμένει ακόμη αν ο Πρόεδρος της ΝΔ θα πραγματοποιήσει σύντομο πέρασμα από την πόλη της Καρδίτσας.