Ένα καταπληκτικό βίντεο ανέβασε στο κανάλι του στο youtube ο Γιώργος Κράλλης από την Ξάνθη περιηγήθηκε στις ομορφιές των Αγράφων και ασφαλώς αποζημιώθηκε με παραστάσεις… ζωής!

Μια απολαυστική διαδρομή μέσω των εικόνων μιας περιοχής που έχουν βάλει στο “μάτι” συμφέροντα για ισοπέδωση και αλλοίωση του φυσικού  κάλλους με το πρόσχημα της “πράσινης ανάπτυξης”!

Τίποτα πιο… πράσινο δεν μπορεί να υπάρξει απ’ αυτό που υπάρχει εκεί και το οποίο πρέπει να κάνουμε το παν ολοι για να μείνει ανέγγιχτο!

Ο Γιώργος Κράλλης βίωσε τις εμπειρίες για τις οποίες δήλωσε:

«Οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές ήταν με διαφορά από τις πιο ξεχωριστές μέχρι τώρα. Είπα να ξεχάσω τις παραλίες, τα νησιά και τα κάμπνιγκ και να περάσω ένα μαγευτικό 10ήμερο στην οροσειρά των Αγράφων και συγκεκριμένα στα Πετρίλια. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα θέρετρα της περιοχής με πλούσια βλάστηση, γραφικά σπίτια, κρυφούς καταρράκτες, μεγάλα ποτάμια, και απέραντες λίμνες. Ένα 10ήμερο μέσα σε έναν επίγειο παράδεισο όπου εγώ και η παρέα μου, είχαμε την ευκαιρία να κοιμηθούμε σε βουνοκορφές στα 1900 μέτρα, να κάνουμε μπάνιο σε πανύψηλους καταρράκτες, νυχτερινό καγιάκ σε λίμνες περιτριγυρισμένες από πανύψηλα βουνά γεμάτα έλατα, να εξερευνήσουμε μονοπάτια και να χαθούμε σε έναν παράδεισο όπου σταματάει ο χρόνος. Όλα αυτά μέσα σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο το οποίο και είναι το απόσταγμα αυτών των 10 ημερών»