ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

Ένα από τα μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο) ραντεβού της ιστορίας της έχει προγραμματισμένο σήμερα το απόγευμα η Αναγέννηση!
Ενα ματς που μέσα στην πλούσια διαδρομή της στο χρόνο, δεν χρειάζεται κανείς να προσπαθείσει για να το κατατάξει στα ιδιαίτερα.

Για πρώτη φορά το λαοφιλές σωματείο της περιοχής μας βρίσκεται στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος και θ’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με φόντο τη ρεβάνς θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας!

Απ’ αυτές τις δύο αναμετρήσεις θα σφραγιστεί και το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης!

Για πρώτη φορά από καταβολής οι “κιτρινόμαυροι” θα πατήσουν το χορτάρι του θρυλικού γηπέδου “Απόστολος Νικολαϊδης” μέσα από το οποίο έχουν παρελάσει θρύλοι του Ελληνικού και διεθνούς ποδοσφαίρου και έχουν λάβει χώρα μεγάλες στιγμές!

Εκεί, λοιπόν, θα εμφανιστεί το απόγευμα η δική μας Αναγέννηση. Απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο που δεν χρειάζεται, φυσικά, συστάσεις. Μια ομάδα που παρά το γεγονός οτι τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια διοικητική και αγωνιστική κρίση, εξακολουθεί να είναι (και θα είναι) ένα τεράστιο αθλητικό μεγεθος για τη χώρα με χιλιάδες οπαδούς. Που έχει ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος μέσα από την οποία θα επιχειρήσει να σβήσει κάπως το σύνδρομο στέρησης από τίτλους όπως αυτούς που είχε συνηθίσει τον κόσμο του.

ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ…
Η Αναγέννηση με μια εκπληκτική παρουσία στη διοργάνωση κατάφερε να μπει στην κλήρωση των “8” ως η μοναδική ομάδα της super league 2 ανάμεσα σε επτά της πρώτης εθνικής.

Μόνο και μόνο αυτό το γεγονός την έχει καταστήσει επίκεντρο του πανελλήνιου ενδιαφέροντος και φυσικά σημερα, όποιο κι αν θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, θα διασφαλίσει αναφορές σε περίοπτη θέση από το σύνολο των μέσων μαζικής νεημέρωσης της χώρας!

Οι “κιτρινόμαυροι” όμως έχουν σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο φέτος, που δεν τους ικανοποιεί μόνο αυτό! Θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν με απόλυτο σεβασμό στον μεγάλο αντίπαλο, αλλά χωρίς φόβο και άγχος! Δεν έχουν να χάσουν τίποτα απολύτως, ίσα ίσα να κερδίσουν πάρα πολλά απ’ αυτές τις αναμετρήσεις.
Η Καρδίτσα θα ζει και θα κινείται σήμερα το απόγευμα στο ρυθμό της αγαπημένης της διαχρονικής πρέσβειρας!

Οπου στον κόσμο υπάρχουν Καρδιτσιώτες θ’ αφήσουν ο,τι έχουν προγραμματίσει για να παρακολουθήσουν από την τηλεόραση ή απο το ραδιόφωνο την αναμέτρηση. Εχοντας μια κρυφή ελπίδα, ένα… όνειρο τρελό απ’ αυτά που επιτρέπει αυτό το συναρπαστικό άθλημα που ονομάζεται ποδόσφαιρο….

ΣΤΙΣ 5 μ.μ. Η ΣΕΝΤΡΑ
Ο σπουδαίος αγώνας για τον αθλητισμό της Καρδίτσας θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και θα μεταδοθεί απευθείας από το συνδρομικτικό κανάλια COSMOTE που έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου.