Τελικά η Καλλιθέα, παρότι δεν είχε δικαίωμα να κάνει μεταγραφές σύμφωνα με τα κριτήρια αδειοδότησης, θα παίξει φουλ ενισχυμένη στον αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα!

Φρόντισε γι’ αυτό το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ που ανέτρεψε την αρχική απόφαση στην προσφυγή της ΑΕΛ και δικαίωσε ουσιαστικά όλους εκείνους που για συγκεκριμένους λόγους δεν πληρούσαν τα κριτήρια που προβλέπονται από τον κανονισμό και το νέο αθλητικό νόμο.

Μάλιστα ως… νυχτερινός επισκέπτης ανακοίνωσε αυτή την απόφαση το βράδυ της Δευτέρας (25/10), παραμονές των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος!

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι υπήρξε μεγάλη πίεση!!!

Ετσι η Αθηναϊκή ομάδα θα παίξει με εννιά παίκτες επιπλέον που με την αρχική απόφαση των δικαιοδοτικών οργάνων δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν στο ματς που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο και θα κρίνει την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Σε κάθε περίπτωση η Αναγέννηση προετοιμάστηκε κατάλληλα για όλα τα σενάρια και είναι αποφασισμένη με την ενέργεια που θα δώσει ο κόσμος που αναμένεται να γεμίσει το Στάδιο να διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις της τη νίκη και να φθάσει στην πρόκριση…