Οκτώ στροφές ακόμη για το φινάλε της super league 2

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ "Β" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Οκτώ στροφές απομένουν πλέον για τη λήξη του πρωταθλήματος της super league 2 με την Αναγέννηση να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης έχοντας ως ενεργητικό 44 πόντους.

Η απόσταση με τη Βέροια που είναι στην πρώτη θέση με 61 μετά από τις δύο ήττες από ΑΕΛ και Απόλλωνα στα τελευταία παιχνίδια, μεγάλωσε ακόμη περισσότερο και πλέον όπως γράφουμε και πιο κάτω το κίνητρο για τους “κιτρινόμαυρους” είναι να διαφυλάξουν τα κεκτημένα και την καλή εικόνα που παρουσίασαν από την αρχή της φετινής καταπληκτικής χρονιάς.

Με την επιστροφή τους στο προσκήνιο μετά από τα τρία χρόνια απόλυτης ανυποληψίας, μπήκαν με πρωταγωνιστικό ρόλο στη super league 2 και έγραψαν ιστορία και στο Κύπελλο Ελλάδος φθάνοντας μέχρι και τα προημιτελικά όπου αποκλείστηκαν από τον Παναθηναϊκό.
Η επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα της Καρδίτσας είναι πάλι εκτός έδρας αφού το προγραμματισμένο για αύριο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό “Β” αναβλήθηκε με αίτημα του δευτέρου καθώς συμμετέχουν ποδοσφαιριστές του στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Ετσι ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της για τον αγώνα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής που θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών κόντρα στον Πανσερραϊκό. Αντίπαλος, δηλαδή θα τεθεί μία ακόμη ομάδα που δίνει μάχη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της γενικής κατάταξης και ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό.
Στον αγώνα που συμπεριλαμβάνονταν στον πρώτο γύρο, αλλά είχε πάει πιο πίσω λόγω των συνεχόμενων αναβολών η Αναγέννηση είχε επικρατήσει με σκορ 1-0 στο Στάδιο.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ
Τα υπόλοιπα ματς που απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος είναι τα εξής:
ΠΟΤ Ηρακλής (εντός έδρας)
Βέροια (εκτός έδρας)
Απόλλων Πόντου (εντός έδρας)
Πιερικός (εκτός έδρας)

Η αυλαία θα πέσει με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Ξάνθη. Το αγωνιστικό ρεπό η Αναγέννηση θα το κάνει στην 32η αγωνιστική…